Δ.Γάκης: «Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι το 3% των επιπλοκών προκαλούν θάνατο! – Απέκρυψαν στοιχεία»

«Φανταστείτε να μην ήταν ασφαλές - Αμέλεια ή δόλος;», λέει ο Δ.Γάκης

Δ.Γάκης: «Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι το 3% των επιπλοκών προκαλούν θάνατο! – Απέκρυψαν στοιχεία»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αποκαλύπτει ότι έγγραφα της Pfizer για την έγκριση του εμβολίου από τον FDA αποδεικνύουν ότι το 3% των παρενεργειών που προκαλεί το εμβόλιο mRΝA, οδηγούν στον θάνατο!

Πρόκειται για το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076 και δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές Μαρτίου, όπως είχε δημοσιοποιήσει πρώτο το pronews.gr.

Ο Δ.Γάκης εντόπισε ότι «έχει αποκρυβεί ο πραγματικός αριθμός των εμβολιασμένων για να μην μπορεί να υπολογιστεί ο αριθμός των παρενεργειών»,ενώ τονίζει ότι «οι περισσότερες παρενέργειες εντοπίστηκαν σε γυναίκες».

Σε τι ποσοστό ανέρχονται οι επιπλοκές; Από τις «ελαφρές» (πονοκέφαλος) μέχρι τις πολύ σοβαρές καταστάσεις (πρόκληση αυτοάνοσου, καρδιοπάθειες, κινητικά προβλήματα κλπ.) υπολογίζεται ότι αφορά το άνω από το 50% των εμβολιασμένων με το συγκεκριμένο εμβόλιο!

Η σχετική επιστημονική δημοσίευση του Δ.Γάκη:

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΑ, ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!

Στην 6η σελίδα της ανάλυσης των επιπλοκών του εμβολίου της, την περίοδο 11-Δεκ 2020 έως 28-Φεβ- 2021, ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ που αναφέρονται οι περιγραφομενες επιπλοκές. Αυτό έγινε για να μην μπορεί να υπολογιστεί το ποσοστό των επιπλοκών! (φωτ1)

Τότε, πως έλεγαν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές; Πως το ενέκρινε το FDA;

Το δεύτερο, συγκλονιστικό ήταν η συντριπτικά μεγαλύτερη εμφάνιση επιπλοκών στις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες: 29914 γυναίκες έναντι 9182 ανδρών. Δηλαδή 76% γυναικες και 24% άνδρες. (φωτ2)

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ;

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕ!

Μια τέτοια, τρανταχτή δυσαναλογία είναι λόγος σταματήματος του εμβολίου και διερεύνησης. Πιθανόν να χρειάζεται χαμηλότερη δόση στις γυναίκες. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΕΛΕΙΑ Ή ΔΟΛΟ… Δεν εγκρίνεται ένα φάρμακο με τέτοιο εύρημα.

Από τις επιπλοκές 520 ανέρρωσαν με καταλοιπα ενώ 11361 δεν είχαν αναρρώσει όταν κατετέθη η έκθεση.

Και το χειρότερο! Από τις 42086 επιπλοκές οι 1223 ήταν θανατηφόρες! Δηλαδή το 3% των επιπλοκών ήταν θανατηφόρες!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ…

Έπεται συνέχεια των αποκαλύψεων…»

Τα έγγραφα: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.