Δ.Γάκης: «Το εμβόλιο της Novavax χορηγεί την ακίδα του αρχικού βλαπτικότατου ιικού στελεχους της Wuhan»!

Κι ας είναι κλασσικής τεχνολογίας και όχι mRNA

Δ.Γάκης: «Το εμβόλιο της Novavax χορηγεί την ακίδα του αρχικού βλαπτικότατου ιικού στελεχους της Wuhan»!

Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με αφορμή την ανακοίνωση της EMA για το ότι το εμβόλιο Novavax προκαλεί γένεση Μυοκαρδίτιδας και Περικαρδίτιδας τονίζοντας το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την τοξική ακίδα του αρχικού, βλαπτικότατου ιικού στελεχους της Wuhan, παρά το γεγονός ότι το εμβόλιο είναι κλασσικής τεχνλογίας και όχι mRNA.

Απορεί μάλιστα γιατί οι κατασκευαστές του δεν χρησιμοποίησαν αδρανοποιημένο σωματίδιο ολοκλήρου του ιού , που περιλαμβάνει όλα τα αντιγόνα και όχι μόνο το αντιγόνο της ακίδος, και θα δίδει πληρέστερη ανοσία με σχηματισμό αντισωμάτων έναντι και των άλλων αντιγόνων του.

«Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου, EMA, προειδοποιεί για την γένεση Μυοκαρδίτιδος και Περικαρδίτιδος από το εμβόλιο ΝΟVAVAX
#Κάλλιο Αργά παρά Ποτέ!
#Πριν μήνες, όταν επικρατούσε μία γενική ευφορία για την άφιξη του Μη-mRNA, πρωτεινικού εμβολίου, για την Covid-19, Novavax, έλεγα ότι πρέπει να περιμένουμε τα κλινικά αποτελέσματα.

#Ο λόγος είναι απλός:
-Διότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ χορηγεί την ΑΚΙΔΑ του αρχικού, βλαπτικότατου ιικού στελεχους της Wuhan
-Και μπορεί να είναι κλασσικής τεχνολογίας αλλά χορηγεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ την ΑΚΙΔΑ.
#Είναι απλό να σκεφθεί κανένας, ότι μπορεί να αποφεύγει τον μηχανισμό δράσης του γενετικού τμήματος του m-RNA, των άλλων εμβολίων, αλλά δίδει αυτούσια την ακίδα. ΑΥΤΟΥΣΙΑ !
#Γιατί άραγε;
#Γιατί δεν χρησιμοποίησε το τμήμα RBD της ακίδος, που είναι κοινό για όλες τις διάφορες ακίδες των νεότερων στελεχών του ιού;
#Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιζε ανοσία έναντι όλων των στελεχών του ιού, ακόμη και των άλλων κορωνοιών του κοινού κρυολογήματος. (Το RBD είναι το τμήμα σύνδεσης της ακίδος με τον υποδοχέα ACE2 του κυττάρου, και είναι το κλειδί με το οποίο ο ιός ξεκλειδώνει το κύτταρο για να εισέλθει σε αυτό )

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΞΙΚΗ ΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΑΡΔΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ;
#Γιατί, στο κάτω – κάτω της γραφής, δεν χρησιμοποίησε αδρανοποιημένο σωματίδιο ολοκλήρου του ιού , που περιλαμβάνει όλα τα αντιγόνα και όχι μόνο το αντιγόνο της ακίδος, και θα δίδει πληρέστερη ανοσία με σχηματισμό αντισωμάτων έναντι και των άλλων αντιγόνων του, όπως γίνεται και στην φυσική νόσηση;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.