Δείτε γιατί πρέπει να τρώτε μια… μπανάνα πριν κοιμηθείτε

Αν λάβουμε υπόψη ότι μέσα στην ημέρα, δεν παίρνετε αρκετό μαγνήσιο, τότε είναι αυτό που χρειάζεστε

Δείτε γιατί πρέπει να τρώτε μια… μπανάνα πριν κοιμηθείτε

Αν δυσκολεύεστε κάποιες φορές να κοιμηθείτε και στριφογυρνάτε στο κρεβάτι μέχρι αργά, τότε η λύση κρύβεται στην… μπανάνα.

Κι αυτό γιατί εκτός από κάλλιο και φυτικές ίνες, περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην χαλάρωση των μυών και βοηθάει στον καλύτερο ύπνο.

Αν λάβουμε υπόψη ότι μέσα στην ημέρα, δεν παίρνετε αρκετό μαγνήσιο, τότε είναι αυτό που χρειάζεστε.

Μάλιστα, δεν χρειάζεται να φάτε σκέτη μπανάνα το βράδυ, αφού μπορείτε να τη συνδυάσετε με φυστικοβούτυρο, δημιουργώντας ένα γευστικό σνακ για να κλείσει η μέρα σας.

Όταν καταναλώνονται μαζί, ο υδατάνθρακας της μπανάνας κάνει την τρυπτοφάνη περισσότερο διαθέσιμη στον εγκέφαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είτε σκέτη είτε με φυστικοβούτυρο ξεκινήστε την μπανάνα τα βράδια για να χορτάσετε επιτέλους ύπνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.