ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πόσα κιλά θα βάλετε σε έναν χρόνο αν πίνετε ένα αναψυκτικό την ημέρα

Κατά μέσο όρο περιέχουν 10,6 γραμμάρια ζάχαρη ανά 100 ml

Δείτε πόσα κιλά θα βάλετε σε έναν χρόνο αν πίνετε ένα αναψυκτικό την ημέρα

Αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να πίνουν ένα αναψυκτικό σε καθημερινή βάση μαζί με το γεύμα τους. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα κιλά μπορεί να σας προσθέσουν;

Γενικότερα τα περισσότερα αναψυκτικά περιέχουν κατά μέσο όρο 10,6 γραμμάρια ζάχαρη ανά 100 ml που σημαίνει ότι ένα κουτί των 330 ml έχει 8,3 κουταλάκια του γλυκού.

Από αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς ότι όταν τα πίνουμε προσλαμβάνουμε πολύ περισσότερες θερμίδες απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Αν, λοιπόν, καταναλώνετε ένα κουτάκι αναψυκτικού την ημέρα και δεν κόβετε αυτές τις θερμίδες που παίρνετε από αλλού, τότε, μοιραία, σε ένα χρόνο το πιθανότερο είναι να πάρετε 7 ολόκληρα κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ακόμη και μεγάλο μέρος των φρουτοχυμών του εμπορίου δεν πάνε πίσω καθώς έχουν ίση ή μεγαλύτερη ποσότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.