ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πόσο καιρό διατηρούνται στο ψυγείο πέντε δημοφιλείς τροφές

Δεν πρέπει να υπερβαίνετε ποτέ την ημερομηνία λήξης και να ελέγχετε την υφή και την μυρωδιά της τροφής

Δείτε πόσο καιρό διατηρούνται στο ψυγείο πέντε δημοφιλείς τροφές

Όλες οι τροφές ανεξαιρέτως, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την αποθήκευση και τη συντήρησή τους ενώ υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για την καθεμιά.

Αυτό σημαίνει επιπλέον ότι δεν διατηρούνται για το ίδιο διάστημα στο ψυγείο καθώς η κάθε τροφή μπορεί να μείνει για συγκεκριμένες μέρες ώστε να είναι μετά κατάλληλη για κατανάλωση.

Φυσικά δεν πρέπει να υπερβαίνετε ποτέ την ημερομηνία λήξης και να ελέγχετε την υφή και την μυρωδιά της τροφής αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία.

Δείτε πόσο διατηρούνται, λοιπόν, πέντε γνωστές τροφές:

1. Κιμάς: 2 μέρες

2. Ημίσκληρο τυρί (πχ τσένταρ, κασέρι): 6 μήνες στο ψυγείο

3. Μανιτάρια: 1 εβδομάδα στο ψυγείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Βούτυρο: 2-3 μήνες στο ψυγείο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.