ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

«Είμαι θυμωμένη γιατί έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για να ταξιδέψω και να κρατήσω την δουλειά μου» λέει

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

Μια 29χρονη influencer «καίει» με ανάρτησή της το εμβόλιο του Covid-19 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς όπως λέει οι γιατροί της είπαν ότι αυτό οφείλεται για το πρόβλημα που έχει στην καρδιά.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, το μοντέλο και επιχειρηματίας Florencia Tarque είπε:

«Οι καρδιολόγοι λένε τώρα ότι το πρόβλημα της καρδιάς μου είναι πιθανώς αποτέλεσμα του εμβολίου για τον COVID»!

«Έχω μυοπερικαρδίτιδα», είπε η Tarque, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, όπου 3 ηλεκτροκαρδιογραφήματα EKG έδειξαν καρδιακή προσβολή.

Μια αγγειογραφία, ωστόσο, «δεν έδειξε απόφραξη ή πρόβλημα στεφανιαίας νόσου την ημέρα που έπαθα καρδιακή προσβολή».

Η Tarque συνέχισε εξηγώντας ότι είναι μια υγιής αθλήτρια και εξέφρασε ότι είναι «θυμωμένη» που της δόθηκε εντολή να κάνει το εμβόλιο για να ταξιδέψει για τη δουλειά της.

«Αισθάνομαι καλύτερα τώρα…Αλλά είμαι ΘΥΜΩΜΕΝΗ», έγραψε. «Είμαι θυμωμένη γιατί έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για να ταξιδέψω και να κρατήσω την ΔΟΥΛΕΙΑ μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.