ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι τρεις τροφές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το φούσκωμα

Οι τρεις τροφές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το φούσκωμα

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η υπερβολική κατανάλωση φαγητού, καθώς και η κατανάλωση τροφών που σας πειράζουν… συνεπάγονται με φούσκωμα και δυσφορία.

Αντί να δυσκολεύετε την καθημερινότητά σας προσπαθώντας να προσαρμόσετε τις τροφές, υιοθετήστε τις παρακάτω επιλογές για να καταπολεμήσετε ή να προλάβετε το φούσκωμα και να βοηθήσετε την πέψη.

Ρόφημα χαμομηλιού ή μάραθου: Έχει αποδειχθεί ότι τα δύο βότανα έχουν ευεργετικές ιδιότητες όταν καταναλώνονται μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες, καθώς βοηθούν στην πέψη.

Μπαχαρικά: Το δενδρολίβανο, το φύλλο δάφνης και το τζίντζερ βοηθούν τον οργανισμό να διασπάσει τα δύσπεπτα σάκχαρα των σταυρανθών λαχανικών (όπως το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι κ.ά.) και των φασολιών και συμβάλλουν στη μείωση των αερίων και του φουσκώματος, αρκεί να τα προσθέσετε στο φαγητό σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιαούρτι: Τα καλά βακτήρια, που βρίσκουμε στα «ζωντανά» γιαούρτια, καταπολεμούν την παραγωγή αερίων, αυξάνοντας τα καλά βακτήρια στο έντερο, γι’ αυτό ψάξτε για γιαούρτια με προβιοτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.