Προσοχή: Aυτή είναι η υγιεινή τροφή που προσθέτει λίπος στη κοιλιά

Προσοχή: Aυτή είναι η υγιεινή τροφή που προσθέτει λίπος στη κοιλιά

To ήξερες ότι 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης μπορεί να συσσωρεύσουν περισσότερο κοιλιακό λίπος από 2 κουταλιές ζάχαρη, η τρία ποτά.

Ο καρδιολόγος William Davis, μας εξηγεί ότι όχι μόνο το ψωμί καταστρέφει την όποια προσπάθεια μας για μείωση του λίπους γύρω από τη κοιλιά, αλλά μας μπερδεύει τόσο πολύ, και μας ανοίγει την όρεξη για κατανάλωση περισσότερων θερμίδων

Ο ίδιος στους ασθενείς προτείνει μια αυστηρή δίαιτα με απουσία τροφών από σιτάρι και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, αφού εκτός από τη μείωση του λίπους παρατηρείται και μείωση των φλεγμονών, και των κινδύνων για καρδιακά νοσήματα και υπέρταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα προβλήματα που συνδέονται με το κοιλιακό λίπος είναι η άνοια, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και ο καρκίνος του παχέος εντέρου. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι μειωμένη κατανάλωση τροφών από σιτάρι βοήθαει στη μείωση των συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.