ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδυνάτισμα: Τέσσερις συμβουλές που «υπόσχονται» σίγουρα αποτελέσματα

Μικρά κόλπα μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου

Αδυνάτισμα: Τέσσερις συμβουλές που «υπόσχονται» σίγουρα αποτελέσματα

Το αδυνάτισμα μπορεί να είναι θέμα θερμίδων, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν μικρά “κόλπα” που μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας στον αγώνα για να δείξει η ζυγαριά προς τα κάτω…

Τακτική γυμναστική, λογική κατανάλωση θερμίδων, αποφυγή κατανάλωσης ανθυγιεινών τροφίμων είναι αυτά που σίγουρα θα εφαρμόσεις σε μια διαίτα. Όμως οι διαιτολόγοι διατυμπανίζουν ότι κάποια μικρά κόλπα μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου και να χάσεις κιλά.

Σημείωνε τους στόχους και τα αποτελέσματα

Αν πετυχαίνεις τους στόχους, είναι ένα ψυχολογικό ντόπινγκ που θα σε βοηθήσει να μην παρατήσεις την προσπάθειά σου. Από την άλλη αν δεις ότι οι προσπάθειες δεν αποδίδουν και έχεις καταγράψει τις παρασπονδίες σου θα πεισμώσεις παραπάνω και θα εντείνεις τις προσπάθειές σου.

Κοιμήσου νωρίς

Ποιος δεν έχει κάνει δίαιτα και το βράδυ προτίμησε να κοιμηθεί νωρίς γιατί αν έμενε ξύπνιος θα τσιμπούσε κάτι που την επόμενη ημέρα θα μετάνιωνε. Η έλλειψη ύπνου είναι υπεύθυνη για κατανάλωση θερμίδων που δύσκολα “καίγονται”, τύπου σνακ, γλυκά ή junk food.

Φάτε σε μικρά πιάτα

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Αν βλέπουμε ένα πιάτο γεμάτο τότε ο εγκέφαλος λαμβάνει ευκολότερα το μήνυμα ότι χορτάσαμε. Έρευνες που έχουν γίνει μια μικρή μείωση του πιάτου μπορεί να βοηθήσει σε μείωση θερμίδων μέχρι και 30%.

Κινηθείτε περισσότερο

Εκτός από τη γυμναστική, περπατήστε περισσότερο. Κατεβείτε μια στάση νωρίτερα με το λεωφορείο, μην μπείτε στο ασανσέρ, αλλά προτιμήστε τις σκάλες, δοκιμάστε να παρκάρετε λίγο πιο μακριά από το καθημερινό. Η κίνηση βοηθάει στο ξύπνημα του μεταβολισμού, και πιστέψτε με τον θέλετε “ξύπνιο”…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.