ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αυτές είναι οι πιο υγιεινές τροφές για πρωινό – Τι να προτιμάτε

Για να ξεκινήσει καλά η ημέρα σας

Αυτές είναι οι πιο υγιεινές τροφές για πρωινό – Τι να προτιμάτε

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής το έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Το 60% παγκοσμίως θεωρεί πρωινό ένα ποτήρι καφέ και κάτι έτοιμο συσκευασμένο που συνήθως το τρώμε στα όρθια ή καθοδόν για την εργασία μας.

Όμως οι ειδικοί επιμένουν πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και μπορεί να μας γεμίσει με ενέργεια μέσα στην ημέρα, ενώ μπορεί να μας γλυτώσει από περιττές ατασθαλίες που μας επιβαρύνουν με θερμίδες και λίπος.

Δείτε τι πρέπει να προτιμούμε για το πρώτο γεύμα της ημέρας.

Αυγά

Είναι πεντανόστιμα, έχουν θερμίδες που προσφέρουν ενέργεια για πολλές ώρες, έχουν βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη D, που βοηθάει στο να φτιάξουμε ισχυρό ανοσοποιητικό. Κάθε αυγό, επίσης, περιέχει 6 γραμμάρια πρωτεΐνης και χολίνης, που είναι αναγκαία για την υγεία του εγκεφάλου.

Ψωμί και πάστα ξηρών καρπών

Το ψωμί κατά προτίμηση να είναι ολικής άλεσης πάνω μπορείς να προσθέσεις αλεσμένους ξηρούς καρπούς με λίγο ελαιόλαδο. Είναι ένα από τα πιο πλήρη γεύματα που μπορείς να έχεις.

Βρώμη

Η βρώμη είτε την προσθέσεις στο γάλα ή στο γιαούρτι προσφέρει το αίσθημα του κορεσμού για πολλές ώρες, ενώ μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Και όπως είναι ήδη γνωστό κάνει καλό στη λειτουργεία της καρδιάς.

Smoothies από φρούτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά γενική ομολογία είναι νόστιμα, αλλά δεν είναι χορταστικά. Μπορείτε όμως στο smoothie που θα φτιάξετε να προσθέσετε λίγα γραμμάρια πρωτείνης ώστε να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.