ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος που πρέπει να πλένετε συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά

Δείτε παρακάτω τις οδηγίες αναλυτικά

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος που πρέπει να πλένετε συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά

Το καλό πλύσιμο των λαχανικών είναι απαραίτητο για να προφυλάξετε την υγεία σας ενώ ακόμη πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κάποια από αυτά τα καταναλώνουμε ακόμη και ωμά οπότε το πλύσιμό τους θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Δείτε οδηγίες για μερικά.

1. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Βάλτε τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά σε ένα μπολ με κρύο νερό και λίγο ξύδι για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια φροντίστε για το ξέπλυμα τους κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά ή μικρόβια που έχουν παγιδευτεί στα φύλλα τους.

2. Καυτερές πιπεριές

Αυτό που πρέπει να προτιμάτε στο πλύσιμο των κόκκινων πιπεριών είναι να φοράτε γάντια καθώς τα φυσικά έλαια της πιπεριάς μπορεί να κάψουν το δέρμα και τα μάτια σας.

3.  Φράουλες, σταφυλιά, μούρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα φρούτα και λαχανικά που έχουν μαλακό περίβλημα και έχουν πόρους στην επιφάνειά τους όπως τα σταφύλια, τα μούρα, οι φράουλες να χρησιμοποιήσετε αντί για ξίδι, χυμό λεμονιού για να μην αλλοιωθεί η γεύση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.