ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διατροφή: Αυτές οι τροφές κάνουν το σώμα μας να μυρίζουν άσχημα!

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο;

Διατροφή: Αυτές οι τροφές κάνουν το σώμα μας να μυρίζουν άσχημα!

Η μυρωδιά του σώματός μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ένας από αυτούς είναι και η διατροφή μας, κάποιες τροφές κάνουν το δέρμα μας να μυρίζει μερικές φορές εντονότερα και πιο άσχημα.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια συστατικά που περνούμε από τροφές, όταν διασπώνται στο γαστρεντερικό μας σύστημα, μπορούν να κάνουν το σώμα μας να αποπνέει δυσάρεστες μυρωδιές.

Όπως οι παρακάτω τρεις:

Κόκκινο κρέας

Όπως έχουν δείξει έρευνες, το σώμα των ανθρώπων που τρώνε πιο συχνά κόκκινο κρέας, έχει πιο δυσάρεστη μυρωδιά. Το κόκκινο κρέας είναι δύσκολο στην πέψη και όταν διασπάται στον οργανισμό αφήνει κάποια υπολείμματα, τα οποία απελευθερώνονται μέσω του ιδρώτα.

Ψάρι

Το ψάρι είναι μια άκρως θρεπτική τροφή, αλλά σε κάποιους ανθρώπους προκαλεί κακοσμία, επειδή ο οργανισμός τους δεν διασπά την τριμεθυλαμίνη, μια ουσία που παράγεται κατά τον μεταβολισμό του ψαριού.

Σταυρανθή λαχανικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λαχανικά αυτά είναι μεταξύ άλλων το κουνουπίδι, το μπρόκολο και το λάχανο. Τα λαχανικά αυτά περιέχουν θείο, που έτσι κι αλλιώς έχει άσχημη μυρωδιά. Όταν ο οργανισμός μας μεταβολίζει τα σταυρανθή λαχανικά, το θείο απελευθερώνεται μέσω του ιδρώτα ή της αναπνοής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.