ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτό το κόλπο θα καταλάβεις αν είναι φρέσκο ένα αυγό (βίντεο)

Δες τι πρέπει να κάνεις

Με αυτό το κόλπο θα καταλάβεις αν είναι φρέσκο ένα αυγό (βίντεο)

Σε όλους μας έχει τύχει να μην είμαστε σίγουροι για το πόσο φρέσκο είναι ένα αυγό. Ωστόσο, υπάρχει ένα κολπάκι με το ποτήρι που θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε άμεσα.

Τα φρέσκα αυγά βυθίζονται στο νερό, ενώ αυτά που έχουν πλέον χαλάσει… επιπλέουν.

Το παρακάτω βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram μάς προτρέπει να βάλουμε το αυγό που θέλουμε να φάμε σε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό.

Αν δούμε ότι το αυγό έχει πέσει στον πάτο, τότε είναι φρέσκο και έτοιμο προς κατανάλωση. Αν όμως δούμε ότι επιπλέει τότε δεν πρέπει να το καταναλώσουμε.

Το τρίτο σενάριο είναι να βυθιστεί και να κοιτάζει προς τα πάνω που σημαίνει ότι το αυγό έχει παλιώσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως έχει χαλάσει (θα πρέπει να το καταναλώσουμε άμεσα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.