ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΕΟΦ απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής – Εντοπίστηκε μη εγκεκριμένη ουσία

Το εν λόγω σκεύασμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που κάνουν έντονο πρόγραμμα στο γυμναστήριο

Ο ΕΟΦ απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής – Εντοπίστηκε μη εγκεκριμένη ουσία

Με σχετική του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποίησε την απόφασή του να απαγορεύσει άμεσα τη διακίνηση και διάθεση στην αγορά ενός συμπληρώματος διατροφής, διότι ανιχνεύτηκε σε αυτό η μη εγκεκριμένη ουσία alpha-glycerylphosphorylcholine (GPC), ενώ δεν είναι καν γνωστοποιημένο προϊόν στον ΕΟΦ.

Πρόκειται για το προϊόν με την ονομασία SKULL LABS ANGEL DUST 270g σε διάφορες γεύσεις. Παραγωγός και προμηθευτής είναι η εταιρεία FITNESS AUTHORITY Sp.z.o.o. από την Πολωνία.


Δείγμα από το προϊόν που ανακάλεσε ο ΕΟΦ

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το SKULL LABS ANGEL DUST 270g

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής SKULL LABS ANGEL DUST 270g διάφορες γεύσεις της εταιρείας FITNESS AUTHORITY Sp.z.o.o. Πολωνίας (παραγωγός και προμηθευτής), μετά από ενημέρωση ότι ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alpha-glycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food). Το παραπάνω προϊόν οι αποδέκτες το προμηθεύτηκαν από την Πολωνία και τη Βουλγαρία.

Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται για την εφαρμογή της παρούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.