ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωινό: Αυτό είναι το φρούτο που δεν πρέπει να τρώτε μόνο του – Με τι να το συνδυάζετε

Το πρώτο γεύμα της ημέρας, προσφέρει την απαραίτητη γλυκόζη για τον εγκέφαλό σας

Πρωινό: Αυτό είναι το φρούτο που δεν πρέπει να τρώτε μόνο του – Με τι να το συνδυάζετε

Μετά από τον ύπνο, θα πρέπει να γίνει γνωστό, πως το σώμα «εργάζεται σκληρά» για να αποκατασταθεί χρησιμοποιώντας το αποθηκευμένο γλυκογόνο για να του παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται. Έτσι, στο πρωινό μας, πρέπει να καταναλώνουν τροφές που βοηθούν τον οργανισμό.

Το πρωινό προσφέρει την απαραίτητη γλυκόζη για τον εγκέφαλό σας, ώστε να σας βοηθήσει με τη συγκέντρωσή σας, ενώ όσοι θέλετε να διαχειριστείτε το βάρος σας και να μειώσετε τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 και καρδιακών παθήσεων, ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό.

Έτσι, όταν ξυπνήσετε, θα χρειαστείτε υδατάνθρακες για να αναπληρώσετε αυτό το χαμένο γλυκογόνο και τα φρούτα είναι μια καλή πηγή αυτών των υδατανθράκων,.

Όμως, πολλά φρούτα είναι πλούσια (και) σε ζάχαρη, η οποία μπορεί να αυξήσει το σάκχαρο στο αίμα σας. Έτσι, παρόλο που μια μπανάνα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, θα πρέπει να τη συνδυάσετε με άλλα τρόφιμα για να αποφύγετε την κατάρρευση του σακχάρου στο αίμα σας το πρωί.

Συνδυάστε τις μπανάνες με πρωτεΐνη και λίπος

Μια μπανάνα μπορεί να αποτελεί μια εύκολη λύση για ένα γρήγορο πρωινό καθώς βιάζεστε να ετοιμαστείτε για τη δουλειά, αλλά για να αποφύγετε να πεινάσετε περίπου μια ώρα αργότερα, θα πρέπει να συνδυάσετε την μπανάνα σας με κάποια πρωτεΐνη ή λίπος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κόψετε σε φέτες την μπανάνα σας και να την προσθέσετε σε κάποιο γιαούρτι ή βούτυρο ξηρών καρπών.

Η μπανάνα θα προσθέσει κάποια γλυκύτητα σε ένα πρωτεϊνικό ρόφημα και μπορείτε να προσθέσετε μερικά λαχανικά, όπως σπανάκι, για να συμπληρώσετε το διατροφικό σας προφίλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλιγούρι βρώμης χωρίς ζάχαρη είναι ένα εξαιρετικό πρωινό, επίσης, το οποίο μπορείτε να γλυκάνετε με μια μπανάνα και να προσθέσετε μερικούς ξηρούς καρπούς και σπόρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.