ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ρόφημα για τη χώνεψη που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και να το έχεις στο ψυγείο

Εύκολο, απλό και αποτελεσματικό

Το ρόφημα για τη χώνεψη που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και να το έχεις στο ψυγείο

Μετά από αρκετό φαγητό συνήθως χρειαζόμαστε ένα χωνευτικό και δροσερό ρόφημα. Αν χρειάζεστε κάτι τέτοιο λοιπόν, υπάρχει ένα εύκολο, το οποίο μπορείτε να το φτιάξετε σπίτι και να το έχετε μόνιμα στο ψυγείο, αντί για νερό.

Τι περιέχει; μεταξύ άλλων, μέντα, λεμόνι και αγγούρι. Και η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη, αρκεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία όπως αναφέρεται παρακάτω:

Τα υλικά λοιπόν είναι:

  • 1/2 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
  • 8-10 φρέσκα φύλλα μέντας
  • Χυμός 1 λεμονιού
  • 500 ml κρύο νερό
  • Πάγος

Για μια έξτρα διακόσμηση του ροφήματος μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά φύλλα μέντας και φέτες λεμονιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πως θα το φτιάξετε; Βάλτε τα κομμένα αγγούρι, το χυμό λεμονιού και τα φύλλα μέντας μέσα σε μια κανάτα με κρύο νερό. Μετά απλά αρχίστε να τα αναμειγνύετε και βάλτε παγάκια. Τόσο απλό. Μπορείτε μάλιστα να το διατηρήσετε στο ψυγείο και να το καταναλώσετε όποτε θελήσετε, ενώ αντί για νερό, μπορείτε να βάλετε κρύο τσάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.