ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις τροφές που θα κάνουν το μεταβολισμό σου να δουλέψει

Για την απώλεια κιλών, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Τρεις τροφές που θα κάνουν το μεταβολισμό σου να δουλέψει

Για την απώλεια κιλών, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, αν όχι το σημαντικότερο, είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Κάποια πράγματα πρέπει να μην τα τρώμε για να χάσουμε κιλά, αλλά υπάρχουν και μερικές τροφές που κάνουν τον μεταβολισμό να δουλέψει ενισχύοντας πιο γρήγορα την προσπάθεια κάποιου να πετύχει το στόχο του.

Λεμόνι

Βοηθά στην πέψη και ρίχνει τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα σου. Βάλτε λίγες σταγόνες στο νερό πριν το γεύμα ή πιείτε χυμό λεμονιού αν σας αρέσει.

Κανέλα

Επαναφέρει τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα και βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Πράσινο τσάι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιέχει ένα συστατικό που συμβάλλει στο ξύπνημα του μεταβολισμού, στην επιτάχυνση του εγκεφάλου αλλά και του νευρικού μας συστήματος. Η καφεΐνη από την άλλη μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας μα κάψει περισσότερες θερμίδες ενώ αυτό βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.