Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμένοι που πέθαναν από Covid-19 είναι περισσότεροι αναλογικά από τους ανεμβολίαστους»!

Αποκάλυψη-σοκ από τον γνωστό γενικό χειρουργό - «Το BBC παραποίησε τα στατιστικά στην Βρετανία»

Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμένοι που πέθαναν από Covid-19 είναι περισσότεροι αναλογικά από τους ανεμβολίαστους»!
Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτρης Γάκης αποκαλύπτει ότι ακόμα και το υποτιθέμενο «έγκυρο» BBC αλλοιώνει τους πραγματικούς αριθμούς των ανεμβολίαστων στην Βρετανία για να για να μην φανερωθεί μία τραγική αλήθεια:
 
Οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από Covid-19 είναι περισσότεροι σε αναλογία από τους ανεμβολίαστους!

 
Το BBC εμφάνισε το ποσοστό των ανεμβολίαστων πολύ χαμηλό ώστε με αναγωγή στους συνολικούς νεκρούς να φαίνεται πως είναι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους και άρα το εμβόλιο παρέχει μία κάποια προστασία.«Εάν αλλάξεις το ποσοστό των ανεμβολίαστων από 30% σε 10% αντιστρέφει την εικόνα της θνητότητας , προς όφελος του εμβολίου. πχ εάν έχεις έναν αριθμό 1000000 ατόμων από τα οποία πέθαναν από Covid-19 1000 άτομα, εκ των οποίων τα 200 ήταν ανεμβολίαστα και τα 800 ήταν εμβολιασμένα, τότε:
 
– Εάν οι ανεμβολίαστοι στον γενικό πληθυσμό ήταν 10% , τότε πέθαναν οι 200 από τους 100.000 , ποσοστό (στους 500), ενώ από τους εμβολιασμένους πέθαναν οι 800 από τους 900.000 (δηλ 1 στους 1,125)
– Εάν , όμως, οι ανεμβολίαστοι ήταν 30% οι παραπάνω αναλογίες αλλάζουν δραματικά: θάνατοι ανεμβολίαστων 1 στους 1150 έναντι πολύ ψηλότερων θανάτων των εμβολιασμένων 1 στους 875 !
 
Καταλαβαίνετε, λοιπόν τι λαθροχειρίες κάνουν για να εμφανίσουν τους θανάτους των εμβολιασμένων ως χαμηλότερους από των ανεμβολίαστων…»

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτριου Γάκη:
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ BBC, Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ …
#Παρακολουθώ στενά τα Ιατρικά δρώμενα στην Βρετανία εδώ και δεκαετίες, έχοντας θητεύσει, ως Χειρουργός, σε αυτήν.
#Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το BBC θα έπεφτε τόσο χαμηλό…
#Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των Ανεμβολίαστων στην Βρετανία είναι μόλις 8%. Την ανακοίνωση έκανε η καθηγήτρια (!) Hanna Fry που ποζάρει αυτάρεσκα στο επισημαινόμενο screeshot.
#Όμως η τελευταία ενημέρωση της UKHSA για την Covid-19, στις 7/7/2022 δείχνει ότι το ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι 29,8% !!! Παρατηρείστε ότι οι τριπλοεμβολιασμένοι είναι μόνο 52% (επισυναπτόμενος πίνακας)
#Άρα ψεύδεται ασύστολα το ΒΒC !
#Τι σημασία έχει; Τεράστια, όσον αφορά τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας των εμβολίων. Δείτε τον υπολογισμό του καθηγητού Norman Fendon, που κατακεραύνωσε το BBC, με αποτέλεσμα την τροποίηση της ανάρτησης του.
#Λέει ο Prof Fendon, ότι εάν αλλάξεις το ποσοστό των ανεμβολίαστων από 30% σε 10% αντιστρέφει την εικόνα της θνητότητας , προς όφελος του εμβολίου. πχ εάν έχεις έναν αριθμό 1000000 ατόμων από τα οποία πέθαναν από Covid-19 1000 άτομα, εκ των οποίων τα 200 ήταν ανεμβολίαστα και τα 800 ήταν εμβολιασμένα, τότε:
– Εάν οι ανεμβολίαστοι στον γενικό πληθυσμό ήταν 10% , τότε πέθαναν οι 200 από τους 100.000 , ποσοστό (1στους 500), ενώ από τους εμβολιασμένους πέθαναν οι 800 από τους 900.000 (δηλ 1 στους 1,125)
– Εάν , όμως, οι ανεμβολίαστοι ήταν 30% οι παραπάνω αναλογίες αλλάζουν δραματικά: θάνατοι ανεμβολίαστων 1 στους 1150 έναντι πολύ ψηλότερων θανάτων των εμβολιασμένων 1 στους 875 !
#Καταλαβαίνετε, λοιπόν τι λαθροχειρίες κάνουν για να εμφανίσουν τους θανάτους των εμβολιασμένων ως χαμηλότερους απο των ανεμβολίαστων…
#Και ύστερα απορούν οι σωστοί Πανεπιστημιακοί γιατί ο όρος Καθηγητής Πανεπιστημίου ευτελίστηκε…
#Φυσικά, καταλάβατε γιατί ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να παρέχει τα ημερήσια στοιχεία
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.