ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δρ. Drew Pinsky: Τώρα ζητά «ειλικρινά συγγνώμη» για την προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων COVID – «Ήμουν λάθος»

Τι είπε σε συνέντευξη με την Ναόμι Γουλφ

Δρ. Drew Pinsky: Τώρα ζητά «ειλικρινά συγγνώμη» για την προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων COVID – «Ήμουν λάθος»

Ένας από τους γνωστούς «τηλεοπτικούς» γιατρούς στις ΗΠΑ ο Δρ. Drew Pinski ζήτησε συγγνώμη για τη θέση που είχε πάρει υπέρ των εμβολίων το προηγούμενο διάστημα λέγοντας ότι έχουν παρουσιαστεί πέντε  συγκεκριμένες παρενέργειας των εμβολίων ιδιαιτέρα στη γονιμότητα των νεαρών γυναικών λόγω  υψηλών συγκεντρώσεων  της  πρωτεΐνης –ακίδας.

Πρόκειται για τον  ίδιο γιατρό ο  οποίος  πριν τρία χρόνια έλεγε  ότι «οι μη εμβολιασμένοι ήταν απειλή για τους υγιείς Αμερικανούς».

Υπενθυμίζεται  ότι η Δρ, Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout.io, είχε προβεί τον Αύγουστο του 2022 σε σοβαρές αποκαλύψεις για τα mRNA εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν και προκαλούν παρενέργειες στους ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Πού πάει η πρωτεΐνη ακίδα; Πού πάει η ένεση;

Η αναφορά που βασίζεται σ’ αυτά τα εσωτερικά έγγραφα τα οποία ο FDA ήθελε να αποκρύψει για 75 χρόνια δείχνει που πηγαίνει.

Κι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό επειδή η είδηση είναι ότι υπάρχει μια μελέτη που έκανε η Pfizer σε αρουραίους Wistar Han και άλλα θηλαστικά, η οποία δείχνει ότι τα υλικά διασκορπίστηκαν σε όλα τους τα όργανα!

Αυτό πηγαίνει σ’ ολόκληρο το σώμα σας, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, διαθέτει έναν θρομβογόνο μηχανισμό και παραμένει εκεί.

Αυτά υπάρχουν σε έγγραφα της ίδιας της Pfizer!

Και υπάρχει μια πολύ επιμελημένη αναφορά επίσης ”για την έκφραση της κωδικοποίησης της λουσιφεράσης στο (εμβόλιο της) Moderna!!!!”

Γνωρίζουν την αλήθεια και λένε ψέματα»!

Τι αναφέρει το Gov.gr για το συγκεκριμένο θέμα:

ΜΥΘΟΣ: Το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19 μπορεί να επηρεάσει τη γυναικεία γονιμότητα.

ΑΛΗΘΕΙΑ:  «Το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19 κάνει το σώμα να συνθέσει αντίγραφα της πρωτεΐνης-ακίδας που βρίσκεται στην επιφάνεια του κορωνοϊού.

Με αυτον τον τρόπο  “διδάσκεται” το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμήσει τον ιό που έχει την συγκεκριμένη πρωτεΐνη στην επιφάνειά του και η οποία δεν έχει μια σχέση με την πρωτεΐνη-ακίδα που εμπλέκεται στην ανάπτυξη και την προσκόλληση του πλακούντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο εμβολιασμός κατά της νόσου COVID-19 δεν θα επηρεάσει τη γονιμότητα των γυναικών που επιδιώκουν να τεκνοποιήσουν, ακόμα και όσες επιλέγουν τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών εμβολίου της Pfizer, 23 γυναίκες εθελόντριες που συμμετείχαν στην μελέτη, έμειναν έγκυες και η μόνη που απέβαλε δεν είχε λάβει το πραγματικό εμβόλιο, αλλά εικονικό φάρμακο (placebo).

Σε αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα ότι η ίδια η νόσηση από τον κορωνοϊό, δύναται να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη και στην υγεία της μητέρας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.