ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δραματική η κατάσταση στη Γιαννούλη Λάρισας μετά τις πλημμύρες – Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί για τέτανο

Οι κάτοικοι είναι αντιμέτωποι με την έντονη δυσοσμία, την μούχλα και τα κουνούπια

Δραματική η κατάσταση στη Γιαννούλη Λάρισας μετά τις πλημμύρες – Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί για τέτανο

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Γιαννούλη Λάρισας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, καθώς τα σπίτια είναι πλημμυρισμένα και «βυθισμένα» στη λάσπη, ενώ παράλληλα βρίσκονται οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι και με την έντονη δυσοσμία, την μούχλα και τα κουνούπια.

Η δημόσια υγεία είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα και οι αρχές λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο εμβολιασμός όσων επιθυμούν με το τετανικό εμβόλιο. Ήδη έχουν εμβολιαστεί πυροσβέστες, διασώστες αλλά και εθελοντές που όλες αυτές τις ημέρες έπαιρναν μέρος στον απεγκλωβισμό και στη διάσωση ανθρώπων μέσα στα λιμνάζοντα ύδατα.

Όσον αφορά στα σχολεία δίνεται ένας αγώνας προκειμένου να ανοίξουν. Σε εξέλιξη και οι απαντλήσεις στις εργατικές πολυκατοικίες της Λάρισας με τους κατοίκους να ανησυχούν ως προς την στατικότητα των σπιτιών και τους ανθρώπους να μην ξέρουν αν είναι ασφαλές να μπουν στα σπίτια τους ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση. Σήμερα αναμένονται τα πρώτα κλιμάκια για να ξεκινήσει και η καταγραφή των ζημιών και να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία είναι τα θεμέλια προκειμένου να πουν με σιγουριά στους ανθρώπους αν θα μπορέσουν τελικά να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.