ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εγκληματίες: Αρνούνται να εγχειρίσουν 16χρονη καρκινοπαθή εάν πρώτα δεν κάνει τέσσερα εμβόλια για τον COVID

Διεθνής κατακραυγή για την υπόθεση νεαρής Αυστραλής

Εγκληματίες: Αρνούνται να εγχειρίσουν 16χρονη καρκινοπαθή εάν πρώτα δεν κάνει τέσσερα εμβόλια για τον COVID

Ο Αυστραλός βουλευτής και αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Μικτής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράσελ Μπρόντμπεντ, κατήγγειλε ένα πρωτοφανές γεγονός.

Γιατροί στην Αυστραλία αρνούνται σε μια 16χρονη καρκινοπαθή να προβεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων επειδή δεν είναι εμβολιασμένη!~

Όπως ο ίδιος αναφέρει της ζητούν πρώτα να κάνει τρία εμβόλια για τον COVID και στη συνέχεια ακόμη ένα πριν εξετάσουν το θέμα της μεταμόσχευσης!

Δεν μιλάμε απλά για εγκληματικές πρακτικές αλλά για το ίδιο το κακό.

«Σήμερα, έλαβα ένα μήνυμα-βίντεο που με παρακαλούσε για βοήθεια από την Dazelle, μια όμορφη 16χρονη που χρειάζεται διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα λόγω παρενεργειών χημειοθεραπείας και χειρουργικής επέμβασης.

Η Dazelle παλεύει με τον καρκίνο από τα 13 της (και τελικά τον ξεπέρασε).

Έχει περάσει από αρκετούς γύρους χημειοθεραπείας, καταλήγοντας σε υποστήριξη ζωής και αιμοκάθαρση και υπέστη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αν αυτό είναι δεν είναι αρκετά φρικτό, τώρα δύο μεγάλα νοσοκομεία αρνούνται να κάνουν τη μεταμόσχευση πνεύμονα επειδή δεν έχει κάνει ενέσεις για τον COVID-19.

Στην αρχή, της είπαν ότι θα χρειαζόταν δύο εμβόλια· τώρα της είπαν ότι χρειάζεται τρία  και ένα αναμνηστικό σε έξι μήνες.

Αλλά η Dazelle δεν έχει έξι μήνες να περιμένει. Οι ιατροί της σύμβουλοι πρέπει να θυμούνται ότι ορκίστηκαν να «μην βλάψουν κανένα», γιατί το τρομερό κακό είναι ακριβώς αυτό που προκαλούν στην Dazelle και την οικογένεια απαιτώντας της να εμβολιαστεί τέσσερις φορές!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.