ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένα σημάδι στο ρέψιμο σας μπορεί να συνδέεται με τον καρκίνο στο έντερο

Η 25χρονη η οποία διαγνώστηκε καρκίνο είπε σε συνέντευξη της ότι ρευόταν πέντε με δέκα φορές την ημέρα

Ένα σημάδι στο ρέψιμο σας μπορεί να συνδέεται με τον καρκίνο στο έντερο

Ο γιατρός Kunal Sood μίλησε στην Express και αποκάλυψε ότι και το υπερβολικό ρέψιμο μπορεί να αποτελεί ένα σημάδι του καρκίνου του εντέρου.

Είπε: «Μια νοσοκόμα από τη Φλόριντα που είχε ένα μη ειδικό σύμπτωμα υπερβολικού ρεψίματος, έκανε εξετάσεις και έμαθε ότι είχε καρκίνο του παχέος εντέρου σε τρίτο στάδιο».

Πρόσθεσε πως το ρέψιμο της προκλήθηκε από απόφραξη του εντέρου λόγω του όγκου.

Η νοσοκόμα που ήταν μόλις 25 ετών όταν διαγνώστηκε καρκίνο, είπε σε συνέντευξη της ότι ρευόταν πέντε με δέκα φορές την ημέρα: «Αυτό δεν ήταν φυσιολογικό για μένα. Σπάνια ρευόμουν πριν και γι΄αυτό μου φάνηκε περίεργο».

Στην αρχή αγνόησε το γεγονός ότι ξαφνικά ξεκίνησε να ρεύεται συχνά, αλλά στο μέλλον εμφάνισε και άλλα συμπτώματα παλινδρόμηση οξέος, πόνο, απώλεια όρεξης και αδυναμία να πάει στην τουαλέτα.

Μια αξονική τομογραφία αποκάλυψε ότι είχε έναν όγκο που εμπόδιζε το παχύ έντερο της, ο οποίος όγκος αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν καρκίνος του εντέρου σταδίου 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το υπερβολικό ρέψιμο δεν είναι σημάδι του εγχειριδίου καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά ο ογκολόγος μου είπε ότι πιθανότατα ήταν η έναρξη των συμπτωμάτων μου. Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ήταν ένα σύμπτωμα στην περίπτωσή μου, επειδή ο όγκος μου προκαλούσε σιγά σιγά πλήρη απόφραξη του εντέρου», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.