ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Επανέρχεται ο εφιάλτης του COVID-19; Σιγκαπούρη: Μεγάλη αύξηση στα κρούσματα – Μάσκες συστήνει το υπ. Υγείας

Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών

Επανέρχεται ο εφιάλτης του COVID-19; Σιγκαπούρη:  Μεγάλη αύξηση στα κρούσματα – Μάσκες συστήνει το υπ. Υγείας

Ανησυχητικά τα νέα που έρχονται από τη μακρινή Ν.Α.Ασία. Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης η χώρα βιώνει ένα ένα νέο κύμα του Covid-19 καθώς οι αρχές κατέγραψαν περισσότερα από 25.900 κρούσματα από τις 5 έως τις 11 Μαΐου, αναγκάζοντας τον υπουργό Υγείας Ong Ye Kung να συστήσει το Σάββατο την επαναφορά της μασκοφορίας.

«Είμαστε στην αρχή του κύματος με τα κρούσματα να ανεβαίνου6ν σταθερά», είπε ο Ονγκ.

«Επομένως, θα έλεγα ότι το κύμα θα κορυφωθεί τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες, που σημαίνει από τα μέσα και τα τέλη Ιουνίου», δήλωσε ο υπουργός Ονγκ Γιε σύμφωνα με τους The Straits Times.

Το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε ότι ο εκτιμώμενος αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 την εβδομάδα από 5 έως 11 Μαΐου αυξήθηκε σε 25.900 κρούσματα, έναντι 13.700 κρουσμάτων την προηγούμενη εβδομάδα

Ο μέσος όρος ημερήσιων νοσηλειών COVID-19 αυξήθηκε σε περίπου 250 από 181 την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο και η μόνη καλή είδηση ο μέσος όρος των κρουσμάτων ημερήσιας μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) παρέμεινε χαμηλός σε τρία περιστατικά, σε σύγκριση με δύο περιπτώσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.