ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχετε αϋπνία; – Η «στρατιωτική» μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε μέσα σε δύο λεπτά

«Βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι σας δεν είναι τεντωμένοι»

Έχετε αϋπνία; – Η «στρατιωτική» μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε μέσα σε δύο λεπτά

Αν δεν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε ίσως έφτασε η ώρα να δοκιμάσετε και έναν «στρατιωτικό» τρόπο, ο οποίος έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του TikTok. 

Η «στρατιωτική μέθοδος», που έχει κάνει θραύση στα σόσιαλ μίντια, υπόσχεται πως θα κοιμηθείτε μέσα σε μόλις 2 λεπτά και έχει επιτυχία 96%. Η τεχνική ανέβηκε στο TikTok από τον γκουρού του fitness, Justin Agustin, ο οποίος την αποκάλεσε «συναρπαστική».

Τα βήματα που οδηγούν στην αγκαλιά του Μορφέα:

  • τοποθετείστε το σώμα σας σε άνετη θέση,
  • στρέψτε όλη σας την προσοχή στην αναπνοή σας. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και ξεκινήστε να χαλαρώνετε
  • κάθε μέρος του σώματός σας, από το κεφάλι μέχρι τα νύχια,
  • χαλαρώστε σταδιακά όλο σας το σώμα μέχρι να νιώσετε ότι αιωρείστε (ότι βγαίνετε από το σώμα σας).
  • «Χαλαρώστε τα μάτια σας, τα μάγουλά σας, το σαγόνι σας και επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Μετά κατεβείτε στον λαιμό και στους ώμους σας και η μέθοδος δε σταματά εκεί…

«Βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι σας δεν είναι τεντωμένοι. Αφήστε τους όσο πιο χαμηλά μπορείτε και κρατήστε τα χέρια σας χαλαρά στο πλάι σας, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων σας. Ενώ το κάνετε αυτό, φανταστείτε μια ζεστή αίσθηση να πηγαίνει από το κεφάλι σας μέχρι τα δάχτυλά σας, πριν πάει από την καρδιά σας στα δάχτυλα των ποδιών σας» είπε και πρόσθεσε:

«Τώρα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκπνεύστε αργά, χαλαρώνοντας το στήθος, το στομάχι σας, μέχρι τους μηρούς, τα γόνατα, τα πόδια και τα πόδια σας». Το σημαντικότερο είναι να πεις πως «απαλλάσσομαι από όλους τους στρεσογόνους παράγοντες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.