ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχουν τα νύχια σας κάθετες γραμμές; – Δείτε τι σημαίνει 

Τα κύτταρα στα νύχια χρειάζονται περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να αναπτυχθούν

Έχουν τα νύχια σας κάθετες γραμμές; – Δείτε τι σημαίνει 

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αν δείτε οριζόντιες γραμμές στα νύχια σας δεν πρέπει να ανησυχήσετε 

Εννοείται πάντα πρέπει να ρωτάς τον γιατρό σου, αν επιμένει ή εμφανιστεί κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Σύμφωνα με ειδικούς, οι κάθετες γραμμές από το δέρμα του νυχιού έως την άκρη, ενδέχεται να είναι και τυπικό αποτέλεσμα της γήρανσης.

Όταν μεγαλώνουμε, η παραγωγή των κυττάρων επιβραδύνεται σιγά σιγά. Καθώς τα κύτταρα στα νύχια χρειάζονται περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να αναπτυχθούν, μπορεί να παραμείνουν τα νεκρά κύτταρα για πολύ καιρό. Αυτό μπορεί να παρουσιαστεί ως κάθετες ραβδώσεις στα νύχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ωστόσο, η ηλικία σου είναι μικρή, αυτό δείχνει κάτι άλλο. Σύμφωνα με το Healthline, αυτές οι γραμμές μπορεί να σημαίνουν αναιμία και έλλειψη σιδήρου. Επομένως, καλό είναι να κάνεις εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσεις αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η διατροφή και ενδεχομένως αν χρειαστεί κάποιο συμπλήρωμα, θα σε βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.