ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eυλογιά των πιθήκων: Στα 71 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα στην Ιταλία

Περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου έχουν αναφέρει κρούσματα

Eυλογιά των πιθήκων: Στα 71 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα στην Ιταλία

Τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στην Ιταλία ανήλθαν σε 71, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας Τζιοβάνι Ρέτσα.

Κατά την προηγούμενη ενημέρωση, στις 9 Ιουνίου, το ιταλικό υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει 29 κρούσματα του ιού.

Περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου, στις οποίες η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι ενδημική, έχουν αναφέρει κρούσματα. Έχουν επιβεβαιωθεί σχεδόν 1.900 μολύνσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ευλογιά των πιθήκων είναι ενδημική σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Αφρικής, και μόνο πολύ περιστασιακά συναντάται σε άλλες περιοχές του κόσμου. Ο ιός προκαλεί δερματικές αλλοιώσεις και συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης, ενώ μεταδίδεται μέσω της στενής επαφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.