ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βέλγος πέθανε μετά το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech – Να δώσει τέλος η κυβέρνηση στις φήμες για τον Σ.Τσιόδρα

Βέλγος πέθανε μετά το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech – Να δώσει τέλος η κυβέρνηση στις φήμες για τον Σ.Τσιόδρα

Μετά από την Γερμανία και τη Νορβηγία, έρευνα για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ξεκίνησε και στο Βέλγιο, καθώς ένας Βέλγος πέθανε πέντε μόλις ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο, ενώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα μετά την λήψη του εμβολίου, ο οποίος όντως έχει εξαφανιστεί ακόμα και από τις συνεδριάσεις της επιτροπής, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει νοσήσει και νοσηλεύεται στο «Σωτηρία».

Αλλά οπωσδήποτε η κυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετηθεί. Δεν αρκούν τα παραπολιτικά στον φιλοκυβερνητικό Τύπο, κατόπιν, βέβαια χιλιάδων μηνυμάτων στα social, ότι το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανίστηκε και πήγε το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και είχε μαζί του συνεργασία επί δύο ώρες.

Και αν είναι καλά ο Σ.Τσιόδρας, όπως όλοι εύχονται και ελπίζουν, να το διαψεύσουν και να παύσει αυτή η υφέρπουσα φημολογία στα social media που κάνει κακό ακόμα και στην ίδια την προσπάθειά της κυβέρνησης να εμβολιαστεί ο πληθυσμός.

Μία δημόσια παρουσία του Σ.Τσιόδρα, γερού και δυνατού, αρκεί!

Σε ότι αφορά το Βέλγιο «Στις 14 Ιανουαρίου 2021 η FAMHP ενημερώθηκε για τον θάνατο ενός 82χρονου με προβλήματα υγείας, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Η υπόθεση θα διερευνηθεί περαιτέρω για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος συνδέεται με τον εμβολιασμό», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (FAMHP).

Υπενθυμίζεται ότι μια έρευνα βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη στη Νορβηγία όπου 23 άτομα έχασαν τη ζωή τους αφού εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά της COVID-19, σύμφωνα με τη Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων.

Ενώ και στη Γερμανία 10 άτομα κατέληξαν λίγες ημέρες αφόρου έκαναν το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Την ίδια ώρα, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ολλανδίας και της Βουλγαρίας, έχουν αναφέρει περιπτώσεις ατόμων που παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πρήξιμο γύρω από τα μάτια και εξανθήματα, μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρχισαν την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού, μετά το «πράσινο φως» που έλαβε το εμβόλιο, στο τέλος Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.