Sputnik V: Αναμένει την έγκριση από 25 χώρες μέσα στις προσεχείς εβδομάδες

Sputnik V: Αναμένει την έγκριση από 25 χώρες μέσα στις προσεχείς εβδομάδες

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά νέα γνωστοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, Κιρίλ Ντμίτριεφ, που δήλωσε ότι περισσότερες από 25 χώρες εντός των προσεχών εβδομάδων θα εγκρίνουν το εμβόλιο της Sputnik V.

«Το εμβόλιό μας Sputnik V αυτή την στιγμή έχει λάβει άδεια σε 14 χώρες. Τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να εγκριθεί σε περισσότερες από 25 χώρες» δήλωσε ο Ντμίτριεφ σε μια on-line συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η Μαλαισία υπέγραψε σήμερα συμφωνία με δύο εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες για την προμήθεια για να προμηθευτεί 18,4 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου που ανέπτυξε το ινστιτούτο Gamalay της Μόσχας και του κινεζικού εμβολίου που ανέπτυξε η κινεζική εταιρεία Sinovac, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η μαλαισιανή φαρμακευτική εταιρεία Duopharma θα προμηθεύσει την κυβέρνηση με 6,4 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V και η φαρμακευτική εταιρεία Pharmaniaga Berhad με 12 εκατομμύρια δόσεις του κινεζικού εμβολίου της Sinovac.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.