ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη Μ.Παγώνη: «Δεν μπορούν να εμβολιαστούν όλοι»! – Όταν κυνηγούσαν τους ανεμβολίαστους με εξοντωτικά πρόστιμα

«Δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τους γιατρούς»

Απίστευτη Μ.Παγώνη: «Δεν μπορούν να εμβολιαστούν όλοι»! – Όταν κυνηγούσαν τους ανεμβολίαστους με εξοντωτικά πρόστιμα

Δηλώσεις που μπορούμε να πούμε προκαλούν την κοινή λογική έκανε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν γίνεται να εμβολιαστούν όλοι, γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετική περίπτωση! 

Κάτι που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έλεγε η ίδια μέχρι και πριν περίπου έναν χρόνο, όταν υποστήριζε, μαζί με τους άλλους «ειδικούς» της κυβέρνησης τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα εξοντωτικά πρόστιμα των 100 ευρώ στους άνω των 65 ετών, αλλά και τις απαγορεύσεις στους ανεμβολίαστους. 

Συγκεκριμένα η Μ.Παγώνη είπε ότι «δεν μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να πει “σήμερα εμβολιάζομαι” γιατί μπορεί να έχει επιβαρυμένο ιστορικό ή για άλλους λόγους. Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε τους γιατρούς».

«Μέχρι πέρυσι λέγατε ότι όλοι μπορούν να εμβολιαστούν! Στα δύο χρόνια με τον COVID δεν ζητούσε κανείς ιστορικό», είπε τότε η δημοσιογράφος στην και Παγώνη, η οποία είπε πως αυτό «Έγινε για ένα διάστημα λόγω της φόρτωσης για τον κορωνοϊό».

Και πρόσθεσε: «για τον covid έγιναν σαφείς οδηγίες και όλοι ήταν σε συνεννόηση με τον γιατρό. Δεν νομίζω ότι πίεσαν ποτέ οι ιδιώτες γιατροί, ως σύλλογος αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ιατρική πράξη. Ο εμβολιασμος ξεκινά προς το τέλος του Οκτώβρη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.