ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΕΟΦ ανακαλεί από την αγορά παρτίδες αναισθητικού φαρμάκου – Δείτε ποιο αφορά

Έως ότου ολοκληρωθεί ο εργαστηριακός τους έλεγχος από τον ΕΟΦ και η διερεύνηση από το εργοστάσιο παραγωγής

Ο ΕΟΦ ανακαλεί από την αγορά παρτίδες αναισθητικού φαρμάκου – Δείτε ποιο αφορά

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), προχώρησε στην ανάκληση παρτίδων αναισθητικού φαρμάκου.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την προληπτική ανάκληση της παρτίδας 2103188 με ημερομηνία λήξης 01/2024 και της παρτίδας 2109109 με ημερομηνία λήξης 04/2024 του φαρμακευτικού προϊόντος DORMIXAL INJ.SOL 15MG/3ML AMP, έως ότου ολοκληρωθεί ο εργαστηριακός τους έλεγχος από τον ΕΟΦ και η διερεύνηση από το εργοστάσιο παραγωγής.

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας και με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της εταιρείας, κατόπιν αναφορών για ανεπιθύμητες ενέργειες σε σχέση με τις συγκεκριμένες παρτίδες.

Η εταιρεία DEMO ABEE οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.