ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεμπροστιάστηκε ο… «βασιλιάς του Συκωτιού» – Δεν τρώει μόνο πρωτεΐνη αλλά κάνει χρήση στεροειδών (φώτο-βίντεο)

Η πολλά υποσχόμενη καριέρα του ως influencer φαίνεται πως δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα

Ξεμπροστιάστηκε ο… «βασιλιάς του Συκωτιού» – Δεν τρώει μόνο πρωτεΐνη αλλά κάνει χρήση στεροειδών (φώτο-βίντεο)

Ο δημοφιλής στα social media bodybuilder Μπράιαν Τζόνσον, μπορεί να επέμενε ότι απέκτησε το σώμα «φέτες» τελείως φυσικά, τρώγοντας ωμά κρέατα και εντόσθια, ωστόσο, δεν φάνηκε πως έπεισε και πολλούς.

Η φήμη του «Βασιλιά του Συκωτιού» εκτοξεύτηκε πέρσι, όταν ο 45χρονος με την εντυπωσιακή φυσική κατάσταση άρχισε να ανεβάζει στο Instagram βίντεο με το πολύ γυμνασμένο σώμα του.

Οι παράξενες διατροφικές του συνήθειες, όπως η συχνή κατανάλωση ωμού συκωτιού – εξ ου και το παρατσούκλι του – και οι συμβουλές του για την απόκτηση μυώδους σώματος προσέλκυσαν εκατομμύρια followers παγκοσμίως και απέφεραν τεράστια κέρδη στον Liver King.

Ωστόσο, η πολλά υποσχόμενη καριέρα του Τζόνσον ως influencer φαίνεται πως δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα:

Ένας YouTuber ονόματι Derek, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο στους διάσημους bodybuilders και τον «φυσικό ή μη» τρόπο που απέκτησαν το κορμί τους, τον έβαλε στο «στόχαστρο»… ξεμπροστιάζοντάς τον.

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα και έχει ήδη ξεπεράσει το ενάμισι εκατομμύριο προβολές, ο Derek δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο Liver King σε προπονητή – που δεν κατονομάζεται – το 2021.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το brand του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν είναι πράγματι αυθεντικά τα email, οι ισχυρισμοί του Τζόνσον για την ειδική διατροφή, με ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους αβγών στο «χτίσιμο» μυών είναι σκέτη απάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.