ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στην προπόνηση κοιλιακών

Αν δεν τρέξετε και δεν ιδρώσετε, μην περιμένετε να δείτε αποτέλεσμα

Τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στην προπόνηση κοιλιακών

Σχεδόν ο καθένας που γυμνάζεται τακτικά θέλει να έχει τους τέλειους κοιλιακούς. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σχεδόν κανείς δεν έχει. Γιατί; Το πρόβλημα σπάνια είναι ότι δεν τους γυμνάζουμε αρκετά. Το σύνηθες είναι ότι δεν τους γυμνάζουμε αρκετά έξυπνα.

Υπάρχουν μυστικά και συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα, τότε σταδιακά θα δεις να γίνεται η διαφορά στο σώμα σου και περισσότερο στο μέρος της κοιλιάς.

Αερόβιο πρόγραμμα
Αν δεν τρέξεις και δεν ιδρώσεις, μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα. Τρέξιμο σε διάδρομο ή έξω στον δρόμο, αερόβιο πρόγραμμα όπως διαλειμματική προπόνηση θα σε οδηγήσουν στη Γη της Επαγγελίας.

Μην σνομπάρεις τα βάρη
Στρατιωτικές πιέσεις και άρσεις θανάτου θα βάλουν φωτιά στους κοιλιακούς σου. Καλά και τίμια τα ροκανίσματα αλλά πρέπει να εντάξεις και τα βάρη στο πρόγραμμά σου. Ενεργοποιούν το μέρος της κοιλιάς, αυξάνουν τον μυϊκό ιστό και δημιουργούν μυς στη θέση του λίπους. Ναι και στην κοιλιά σου.

Πρόσεξε την διατροφή σου
Λατρεύεις τα fast food, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και τα τηγανητά; Τέλεια. Τότε μάθε να ζεις με το λίπος στην κοιλιά σου. Αν θέλεις όμως να κάνεις τους κοιλιακούς σου να βγουν προς τα έξω, αυτά κομμένα. Χρειάζεσαι καλή διατροφή που θα ενισχύσει το μεταβολισμό σου. Λαχανικά, ψάρια, όσπρια, φρούτα, πράσινο τσάι και ξηροί καρποί πρέπει να μπουν στο διατροφικό πρόγραμμά σου. Επίσης μην ξεχνάς πολλές μικρές μερίδες άπαχης πρωτεΐνης μέσα στη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.