ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τόσες είναι οι θερμίδες που «καίτε» όταν καθαρίζετε την κουζίνα σας

Μια συνηθισμένη δουλειά στο σπίτι που όμως μπορεί να βοηθήσει στο «κάψιμο» θερμίδων

Τόσες είναι οι θερμίδες που «καίτε» όταν καθαρίζετε την κουζίνα σας

Όλοι θέλουν στο σπίτι τους να έχουν μια καθαρή και περιποιημένη κουζίνα. Άλλωστε, είναι από τους χώρους στους οποίους ο καθένας περνάει αρκετή ώρα της ημέρας. Όμως, πέραν της καθαριότητας, η «φασίνα στην κουζίνα μπορεί να κάψει ένα αρκετά μεγάλο αριθμό θερμίδων.

Μια ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών καθαριότητας μέτρησε τις θερμίδες που κατανάλωναν 10 εργαζόμενοί της ενώ καθάριζαν πέντε σπίτια και έπειτα ανέλυσαν το ποσοστό των θερμίδων που έχασαν καθαρίζοντας κάθε δωμάτιο. Φυσικά, κάθε άτομο χάνει θερμίδες με διαφορετικό τρόπο και έχει άλλους προσωπικούς στόχους, ωστόσο βρήκαν ένα κοινό στοιχείο: τον περισσότερο χρόνο καθαριότητας, ανεξάρτητα από τα δωμάτια που είχε το κάθε σπίτι, οι καθαριστές τον πέρασαν στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχασαν κατά μέσο όρο 276 θερμίδες, μόνο και μόνο καθαρίζοντας την κουζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε τα νέα είναι καλά. Την επόμενη φορά που δεν θα έχετε όρεξη να καθαρίσετε την κουζίνα σας σκεφτείτε το σαν μια καλή σωματική άσκηση κι έτσι θα έχετε ένα επιπλέον κίνητρο να το κάνετε: τις θερμίδες που θα χάσετε χωρίς καν να το καταλάβετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.