ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Vladislava Galagan: Η Ρωσίδα bodybuilder που έχει προκαλέσει αίσθηση με την δύναμή της

Έχει χιλιάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Vladislava Galagan: Η Ρωσίδα bodybuilder που έχει προκαλέσει αίσθηση με την δύναμή της

Η Vladislava Galagan είναι η γυναίκα με τη μεγάλη μυική μάζα και δύναμη που έχει προκαλέσει αίσθηση με τις επιδόσεις της στα γυμναστήρια και οι οπαδοί  της 27χρονης Ρωσίδας αυξάνονται και… πληθύνονται!

Η ίδια δηλώνει πως την αποκαλούν «Κένταλ Τζένερ με αναβολικά», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την πτοεί μιας και τα έσοδά της ξεπερνούν τις 10.000$ μηνιαίως.

«Με αποκαλούν διαρκώς Κένταλ Τζένερ με αναβολικά. Πουλάω την εξωτερική μου εμφάνιση σε συνδυασμό με τους μύες μου και λίγο πιο… πικάντικο περιεχόμενο», δήλωσε σε συνέντευξή της, όπως αναφέρει η New York Post.

«Έχω βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο πρόσωπό μου και το σώμα μου», πρόσθεσε η 27χρονη.

Η Galagan πηγαίνει στο γυμναστήριο έξι φορές την εβδομάδα και προπονείται για περίπου 90 λεπτά. Η δε διατροφή της είναι εντυπωσιακή καθώς καθημερινά καταναλώνει αυγά, μοσχάρι, γαλοπούλα και ψάρι, ώστε να ξεπεράσει τα 100 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Παρά την κριτική που της ασκείται κατά καιρούς, η ίδια δηλώνει πως θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.