ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Μαγιορκίνης: «Πιθανή η κατάργηση του ενός υποχρεωτικού rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους»

«Αν δούμε ότι δεν χρειάζεται θα αποσυρθεί το μέτρο»

Γ.Μαγιορκίνης: «Πιθανή η κατάργηση του ενός υποχρεωτικού rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους»

Ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό, Γκίκας Μαγιορκίνης, μίλησε για την κατάργηση των μέτρων που ανακοινώθηκε χθες αλλά και για τους εμβολιασμούς αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταργηθεί και το ένα rapid test την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους.

Αναφορικά με τα rapid test δήλωσε τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένα προληπτικό μέτρο, έχει έναν πολύ ήπιο χαρακτήρα – από τα δυο υποχρεωτικά τεστ αποσύραμε το ένα – και ο σκοπός είναι να παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες την κινητικότητα του ιού μέσα σε αυτές τις ομάδες. Εννοείται, εάν δούμε σε βάθος χρόνου ότι δεν χρειάζεται, θα αποσυρθεί και αυτό το μέτρο. Αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.