ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Εκρηκτική η αύξηση των θανάτων μετά το 2021 όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19

Τι αποκάλυψε η έρευνα του βουλευτή του AfD Martin Sichert και του αναλυτή δεδομένων Tom Lauser

Γερμανία: Εκρηκτική η αύξηση των θανάτων μετά το 2021 όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19

Ο βουλευτής του γερμανικού AfD Martin Sichert και ο αναλυτής δεδομένων Tom Lauser αποκάλυψαν μια τεράστια και ξαφνική αύξηση στους ανεξήγητους θανάτους με βάση τα τριμηνιαία στοιχεία θανάτου από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) με την αύξηση των θανάτων να ξεκινάει από το 2021 που ήταν η πρώτη χρονιά μαζικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Ο Μάρτιν Σίχερτ, εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, σημείωσε:

«Στην πραγματικότητα, από το πρώτο τρίμηνο του 2021, είχαμε περισσότερους αιφνίδιους και απροσδόκητους θανάτους κάθε τρίμηνο από ό,τι σε οποιοδήποτε τρίμηνο από τα προηγούμενα χρόνια – επομένως συνολικά, υπερτετραπλάσια αύξηση των ξαφνικών και απροσδόκητων θανάτων».

Μόλις ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού με mRNA το πρώτο τρίμηνο του 2021, οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι αυξήθηκαν ραγδαία.

Υπήρχαν περίπου 15 απροσδόκητοι θάνατοι την ημέρα μέχρι το τέλος του 2020. Τότε ξαφνικά έγιναν 97 την ημέρα.

Παραδείγματα αυξήσεων στις αιτίες θανάτου που πρέπει να παρακολουθούνται περιλαμβάνουν:

– Ξαφνικός θάνατος – Αύξηση 1082%

– Θάνατος που συμβαίνει εντός λιγότερο από 24 ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων – Αύξηση 1673% 

– Θάνατος χωρίς άλλους παρόντες (π.χ. μόνος στο σπίτι) – Αύξηση 561%

– Άλλες ανακριβείς ή μη αιτίες θανάτου – Αύξηση 293%.

Αν και τα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πούμε με βεβαιότητα ότι η αύξηση των θανάτων σχετίζεται με μαζικούς εμβολιασμούς κατά του COVID-19, δεδομένο είναι η απότομη αύξηση συνέπεσε με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Ως ιδιαίτερα σκανδαλώδες, ο Sichert περιγράφει το γεγονός ότι ούτε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ούτε το Ινστιτούτο Robert Koch έχουν αξιολογήσει αυτά τα δεδομένα μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την § 13 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να αξιολογούν τους διαγνωστικούς κωδικούς από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προσδιορίζουν πιθανούς κινδύνους με τα εμβόλια.

Το AfD αναφέρει: «Από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν ζητηθεί ούτε αξιολογηθεί».

Εάν μπορεί πράγματι να αποδειχθεί μια σύνδεση με τους μαζικούς εμβολιασμούς, τότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, εάν τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί έγκαιρα, είπε ο Sichert.

Σύμφωνα με το AfD, τα στοιχεία που τώρα έχουν αποκαλυφθεί απαιτούν άμεση έναρξη πλήρους διευκρίνισης και «άμεση αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, αυτοψίες όλων όσων πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα αλλά και υποχρεωτική καταγραφή της εμβολιαστικής κατάστασης όλων των θανόντων».

Σημειώνεται ότι το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε πρόσφατα στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως τονίζει, οι θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους τις χρονιές 2021 και 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.