ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Καπραβέλος θέλει lockdown τύπου Σανγκάης: Καλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης παρά «να γίνουμε Μπέργκαμο»

«Τα παρουσιάζετε ακραία» λέει ο Ν.Καπραβέλος

Ο Ν.Καπραβέλος θέλει lockdown τύπου Σανγκάης: Καλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης παρά «να γίνουμε Μπέργκαμο»

Οι αδιανόητες εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες από την Σανγκάη, εκεί που εκατομμύρια πολίτες είναι κλειδωμένοι έχουν αρκετούς αρκετούς οπαδούς στην Ελλάδα. 

Ανάμεσα τους και ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υπερασπίστηκε το lockdown στην Σανγκάη και επί της ουσίας μας προϊδέασε ότι κάτι τέτοιο θα έρθει και στην Ελλάδα (ίσως από Σεπτέμβριο).

«Μου κάνει κατάπληξη το γεγονός ότι δείχνετε με απαξιωτικό τρόπο την εφαρμογή καραντίνας σε μια χώρα που προσπαθεί να προλάβει την έκρηξη ενός πανδημικού κύματος», είπε αρχικά ο Ν.Καπραβέλος.

Η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας του ότι πιάνουν με δαγκάνες κόσμο κτλ. τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν είναι δημοκρατικά.

Τότε ο «ειδικός» είπε: «Θα προτιμούσατε εικόνες Μπέργκαμο; Αυτό είναι, η πανδημία. Αν είναι ένα μήνυμα η ανθρώπινης ζωής και η καραντίνα είναι για να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή. Είναι ακραία παρουσίαση καραντίνας». 

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η Ελλάδα ξεπέρασε σε θανάτους με κορωνοϊό την Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.