ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ι.Καβαλιώτης: «Η ηπατίτιδα ξεκίνησε από χώρες που έκαναν εμβόλιο με αδενοϊό – Γιατί αυτά τα εμβόλια αποσύρθηκαν;»

Ο λοιμωξιολόγος παιδίατρος, Ιωάννης Καβαλιώτης, αναφέρθηκε στα κρούσματα ηπατίτιδας

Ι.Καβαλιώτης: «Η ηπατίτιδα ξεκίνησε από χώρες που έκαναν εμβόλιο με αδενοϊό – Γιατί αυτά τα εμβόλια αποσύρθηκαν;»

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με τη νέα μορφή ηπατίτιδας έθεσε ο λοιμωξιολόγος παιδίατρος, Ιωάννης Καβαλιώτης, ενώ έθεσε ερωτήματα για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και το κατά πόσο αυτά μπορεί να έχουν δημιουργήσει λοιμώξεις. 

«Δημιουργούνται ερωτήματα όπως το από που είναι αυτή η ηπατίτιδα και πώς αιτιολογείται. Η ηπατίτιδα που γνωρίζουμε είναι μια απλή και συνήθως ήπια νόσος. Ξαφνικά παρατηρούμε μία έξαρση κυρίως ενδιαφέροντος. Βέβαια τα νούμερα που δίνουν είναι υψηλά, αλλά σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι από τον Οκτώβριο του 2021 .Και τώρα το θυμήθηκαν», ανέφερε μιλώντας στον «Focus FM».

«Όλοι αυτοί που μιλούν στις τηλεοράσεις, σπεύδουν να πουν ότι δεν οφείλεται σ΄αυτό ή εκείνο, χωρίς κανείς να συνδέσει εξαρχής την ηπατίτιδα με το εμβόλιο ή τον κορωνοϊό. Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα, δεν προσπαθώ να δώσω λύση στο θέμα. Λένε ότι μπορεί, να οφείλεται στον εγκλεισμό των παιδιών, ότι έγιναν ευαίσθητα στις λοιμώξεις. Σε ποιες λοιμώξεις, μόνο η ηπατίτιδα είναι λοίμωξη;», αναρωτήθηκε.

Ο κος Καβαλιώτης επεσήμανε ότι «αυτή η νέα μορφή της ηπατίτιδας ξεκίνησε από 2 χώρες στις οποίες χρησιμοποιήθηκε εμβόλιο που έχει αδενοιό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτά τα περιστατικά εμφανίστηκαν κυρίως στην Αγγλία. Υπάρχει σχέση; Σίγουρα τα παιδιά δεν έκαναν εμβόλιο, αλλά μήπως μπορεί να μεταδοθεί ο αδενοιός; Γιατί αυτά τα εμβόλια αποσύρθηκαν διακριτικά; Μήπως και η ακίδα που έχουν τα mRNA εμβόλια προκαλούν νόσο; Και ποιος μας λέει ότι αυτές οι συχνές λοιμώξεις των τριπλοεμβολιασμένων, προκαλούνται επειδή προσλαμβάνουν έναν ιό από τον διπλανό τους, ή επειδή η ίδια η ακίδα προκαλεί τη νόσο; Δεν το ξέρουμε αυτό», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.