ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μ.Παγώνη λέει τώρα ότι δεν χρειάζονται μέτρα για τον Covid-19! – Πότε έλεγαν ψέματα;

Αλλάζουν το αφήγημα γιατί... δεν τους βγαίνει

Η Μ.Παγώνη λέει τώρα ότι δεν χρειάζονται μέτρα για τον Covid-19! – Πότε έλεγαν ψέματα;

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην τρομοκράτηση του κόσμου με τον κορωνοϊό υποστηρίζει τώρα ότι δεν χρειάζεται να υπάρξουν νέα μέτρα! 

Κατηγορηματικά αρνητική στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα τώρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ενόψει του φθινοπώρου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης η Ματίνα Παγώνη.

Ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί με τα μέτρα υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η οποία ωστόσο σήμανε «καμπανάκι» για την υποπαραλλαγή 5 της μετάλλαξης Όμικρον. Όπως εξήγησε στον ΑΝΤ1 για την συγκεκριμένη υποπαραλλαγή, μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή, αλλά είναι εξαιρετικά μεταδοτική.

Στο ίδιο πλαίσιο, μάλιστα, χαρακτήρισε «μεγάλο πρόβλημα» τον long covid που ταλαιπωρεί ακόμη και έναν χρόνο μετά το 30% όσους περνάνε κορωνοϊό με την Ματίνα Παγώνη να επισημαίνει ότι είναι λάθος είναι το σκεπτικό «ας κολλήσω κορωνοϊό να τον περάσω να τελειώνω με αυτό».

Όσον αφορά τα νέα εμβόλια για τον κορωνοϊό η κυρία Παγώνη είπε ότι δεν θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο γεγονός που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα φτάσουν περίπου στα τέλη του Οκτώβρη, ίσως και Νοέμβριο «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσουμε τον εμβολιασμό και θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε, τέλος, ότι ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι θα πρέπει να φοράμε μάσκα όπου υπάρχει συνωστισμός χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό το γεγονός ότι με βάση τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού καταγράφεται μια μείωση των κρουσμάτων της τάξης του 10%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.