ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η χώρα που εμβολίασε μόλις το 17% του πληθυσμού και μηδένισε τα κρούσματα του κορωνοϊού

Ανακοίνωσε μηδέν κρούσματα

Η χώρα που εμβολίασε μόλις το 17% του πληθυσμού και μηδένισε τα κρούσματα του κορωνοϊού

Την ώρα που η χώρα μας έχει εμβολιάσει τους πάντες και παρόλα αυτά συνεχίζει να ανακοινώνει καθημερινά χιλιάδες κρούσματα του κορωνοϊού, μια χώρα έχει εμβολιάσει μόλις το 17% του πληθυσμού και παρόλα αυτά μηδένισε τα κρούσματα. 

Ο λόγος για την Αλγερία η οποία έχει εμβολιάσει με μια δόση το 17% του πληθυσμού, με δύο δόσεις το 13,9% και με τρεις δόσεις μόνο το 1%.

Το υπουργείο Υγείας της Αλγερίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες δεν επιβεβαιώθηκε κανένα κρούσμα του κοροναϊού  για πρώτη φορά από την εκδήλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην επικράτειά της πριν από δύο και πλέον χρόνια, την 25η Φεβρουαρίου 2020.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας παραμένει αμετάβλητος στους 6.874 νεκρούς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 επί συνόλου 265.739 καταγεγραμμένων μολύνσεων από τον SARS-CoV-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βαρύτερος απολογισμός θυμάτων μέσα σε μια μέρα (49 θάνατοι) είχε καταγραφεί την 28η Ιουλίου 2021, ενώ ο υψηλότερος αριθμός μολύνσεων (2.521) ανακοινώθηκε την 25η Ιανουαρίου φέτος στο κράτος αυτό της βόρειας Αφρικής, το οποίο μετρά περίπου 44 εκατομμύρια κατοίκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.