ΗΠΑ: Το 24χρονο μοντέλο που το πόδι του ζυγίζει 45 κιλά λόγω σπάνιας μιας πάθησης (φωτο)

Αυτή η πάθηση εμφανίζεται μόνο σε ένα στα 100.000 άτομα

ΗΠΑ: Το 24χρονο μοντέλο που το πόδι του ζυγίζει 45 κιλά λόγω σπάνιας μιας πάθησης (φωτο)

Μια νεαρή κοπέλα που έχει ένα πόδι που ζυγίζει 45,3 κιλά λόγω σπάνιας πάθησης, εργάζεται ως μοντέλο και στέλνει μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, όμως όπως αναφέρει, δεν απολάμβανε πάντα την εξωτερική της εμφάνιση.

Η 24χρονη Mahogany Geter από το Τενεσί των ΗΠΑ, όταν γεννήθηκε διαγνώστηκε με λεμφοίδημα, μια χρόνια ασθένεια που προκαλεί πρήξιμο σε μέρη του σώματος λόγω των λεμφαδένων που δεν αποστραγγίζουν σωστά τα σωματικά υγρά.

Όπως αναφέρει η nypost.com, αυτή η πάθηση εμφανίζεται μόνο σε ένα στα 100.000 άτομα.

Η γυναίκα λοιπόν, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην παιδική της ηλικία, γιατί οι άνθρωποι της έκαναν bullying και την αποκαλούσαν «άσχημη», ενώ χλεύαζαν συχνά την εξωτερική της εμφάνιση.

«Έχω περάσει μια πολύ καταθλιπτική κατάσταση γιατί είσαι μικρό παιδί και έχεις ένα σωρό ενήλικες να σε κοιτούν επίμονα. Θα πω ότι περισσότερο με επηρέασε ψυχικά και συναισθηματικά, παρά σωματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ως παιδί, δεν ένιωσα ποτέ όμορφη. Ένιωσα άσχημη, σαν ένα φρικιό της φύσης, και έκλαψα πολλές φορές», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, απέρριψε την προοπτική να έκανε χειρουργική επέμβαση, επειδή υπήρχε πιθανότητα να μην απαλλαγεί πλήρως από το λεμφοίδημα και το πόδι της να επανέλθει στην αρχική κατάσταση.

Έτσι, μόλις ενηλικιώθηκε έπιασε δουλειά στη Walmart, μέχρι που μια μέρα την εντόπισε τυχαία ένας φωτογράφος και ζήτησε να τη βγάλει φωτογραφία. Εκείνη αρχικά δίστασε, όμως δέχτηκε και πλέον απολαμβάνει την καριέρα της ως μοντέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η Mahogany Geter ανέφερε ότι σε περίπτωση που γίνει περισσότερο επιτυχημένη θα ήθελε «να αγοράσω στη μητέρα μου ένα σπίτι και να φροντίσω την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να ευαισθητοποιήσω το λεμφοίδημα για να το ανταποδώσω σε όλους όσους μου έδειξαν καλοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.