ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: 61χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Η αναλυτική ενημέρωση του Λιμεναρχείου

Ηράκλειο: 61χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Ένας 61χρονος ναυτικός, βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα της Πέμπτης, σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου, που ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, συναγερμός σήμανε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, από τον θάνατο ενός 61χρονου Έλληνα ναυτικού, χθες το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στην καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου «Aegean Goddess», το οποίο είναι δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

Η αναλυτική ενημέρωση του Λιμεναρχείου για το θάνατο του 61χρονου στο Ηράκλειο:

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες Πέμπτη, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από το ναυτικό πράκτορα του κρουαζιερόπλοιου «AEGEAN GODDESS» σημαίας Βερμούδες, για το θάνατο 61χρονου ημεδαπός ναυτικού, ο οποίος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην καμπίνα του πλοίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσε το θάνατο του 61χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.