ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Αρβανίτης: «Έχουν πυροδοτηθεί όλες οι αιτίες θανάτου μετά τον μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων»

Η αύξηση κατά 50% στον εμβολιασμό με βάση το γράφημα της ΕΛΣΤΑΤ αυξάνει και κατά 50% τους θανάτους

Κ.Αρβανίτης: «Έχουν πυροδοτηθεί όλες οι αιτίες θανάτου μετά τον μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων»

Ο Διδάκτωρ καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβανίτης σε ανάρτησή του, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσε η ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο εξάμηνο και συγκεκριμένα τις πρώτες 26 εβδομάδες του έτους.

Χαρακτηριστικά ο κ.Αρβανίτης, ανάφερε ότι έχουν πυροδοτήσει όλες τις αιτίες θάνατον μετά τον μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων.

Είπε συγκεκριμένα ότι το 2019 χωρίς Covid-19 είχαμε 65,495 νεκρούς ενώ το 2020 είχαμε 64.506 θανάτους μείωση κατά 1,5% το 2020 έναντι του 19.

Από το 2020 έως το 2021 που είχαμε Covid-19, 37% πλήρως εμβολιασμένους 9 εκατομμύρια δόσεις είχαμε 69,357 θανάτους επομένως, αυξήθηκε το ποσοστό θανάτων κατά 7,5%.

Από το 21 έως το 22 με 71% πλήρως εμβολιασμένοι 21 εκατομμύρια δόσεις είχαμε 73.835 θάνατος δηλαδή αυξήθηκε κατά 14,5%.

Βλέποντας το συγκεκριμένο γράφημα (επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) καταλαβαίνει κανείς ότι από το 20 έως το 21 λαμβάνοντας υπόψιν το 37% πλήρως εμβολιασμένων είχαμε 7,5% θανάτων ενώ από το 2021 έως το 2022 που το ποσοστό εμβολιασμένων ανέβηκε κατά 71% είχαμε το 14,5% θάνατον .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως η αύξηση κατά 50% στον εμβολιασμό με βάση το γράφημα της ΕΛΣΤΑΤ αυξάνει και κατά 50% τους θανάτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.