Κ.Αρβανίτης: «Η αλήθεια δεν μπόρεσε να κρυφτεί – Ο ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει ότι η “Ο” λατρεύει τριπλοεμβολιασμένους»

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κ.Αρβανίτης αναλύει τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Κ.Αρβανίτης: «Η αλήθεια δεν μπόρεσε να κρυφτεί – Ο ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει ότι η “Ο” λατρεύει τριπλοεμβολιασμένους»

Ένα στοιχείο που «θάφτηκε» από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου και αναδείχθηκε από το pronews.gr είναι ότι πλέον πάνω από το 40% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Τα στοιχεία τα αναλύει σε ανάρτηση του ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβανίτης και τονίσει ότι… «η Όμικρον λατρεύει τους τριπλοεμβολιασμένους».

Αναφέρεται στα στοιχεία για τον Covid-19 και συγκεκριμένα στις διασωληνώσεις και σχολιάζει ότι πλέον και στην Ελλάδα αποδεικνύεται ότι τα περισσότερα περιστατικά αφορούν εμβολιασμένους και όχι ανεμβολίαστους.

Κάτι που είχε αναδειχθεί πριν από λίγο καιρό από την Αγγλία, τη Δανία, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παρόλα αυτά στην Ελλάδα το απόκρυβαν.

Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου 3μηνου ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η “Ο” ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Προχτές 29 Μαρτίου όταν πήρα τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ, όπως κάνω κάθε μέρα, είχα ήδη ακούσει έναν ακαταδίωκτο που είπε ότι τα “κρούσματα” αυξήθηκαν πάλι και ότι αυτό δείχνει ότι η πανδημία αναζωπυρώθηκε.
Αυτά τα είπε για να καταλήξει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε χαλάρωση των μέτρων…

Επειδή η “αύξηση κρουσμάτων” εξαρτάται από τον αριθμό των τεστ που διεξάγονται και που όποιος έχει την τράπουλα μπορεί να τα αυξάνει όσο θέλει, είπα να δείξω έναν άλλο δείκτη της πορείας του υγειονομικού προβλήματος. Τις διασωληνώσεις!

Οι διασωληνώσεις δεν είναι βέβαια ένας “σκληρός δείκτης”, όπως είναι οι θάνατοι, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, στην Ελλάδα μας κρύβουν τα στοιχεία των θανάτων ανάλογα με την εμβολιαστική κατάσταση του θανόντος και έτσι αναγκάζομαι να αναφέρομαι στην Ολική

Θνησιμότητα ολόκληρου του πληθυσμού, άσχετα από την εμβολιαστική του κατάσταση, πράγμα που δεν δείχνει όλο το μέγεθος του προβλήματος…

Τουλάχιστον όμως, ο ΕΟΔΥ στις διασωληνώσεις μας δίνει μία πτυχή της εμβολιαστικής κατάστασης, αν και μεσοβέζικα και με παραπλανητικό τρόπο…

Ομως, αν είσαι συνεχώς σε επιφυλακή, με το μάτι άγρυπνο, όλο και κάποια σημαντικά συμπεράσματα βγαίνουν και αυτό δεν μπορούν οι ιθύνοντες να το αποφύγουν.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται να πάρουμε όλες τις μέρες του 1ου 3μήνου του 2022, για να διαπιστώσουμε ποια τάση καταγράφεται.
Αρκεί να πάρουμε τα δεδομένα κάθε 2 βδομάδες, ξεκινώντας από προχτές 29 Μαρτίου και πηγαίνοντας προς τα πίσω, ως την αρχή του έτους.

Ετσι, βγαίνουν 7 δελτία και αφορού στις εξής ημερομηνίες:

– 4 Ιανουαρίου,
– 18 Ιανουαρίου,
– 1 Φεβρουαρίου,
– 15 Φεβρουαρίου,
– 1 Μαρτίου,
– 15 Μαρτίου,
– 29 Μαρτίου.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 1η

Ο ΕΟΔΥ δεν μας δίνει τα αποτελέσματα με ακρίβεια, αλλά μας δίνει μόνο τους “πλήρως εμβολιασμένους”, δηλαδή τους τριπλο-εμβολιασμένους, ενώ τους άλλους τους τσουβαλιάζει όλους μαζί, δηλαδή ανεμβολίαστους μαζί με μονο-εμβολιασμένους και “ληγμένους” διπλοεμβολιασμένους!!

Αυτή η λαθροχειρία (κοινώς απάτη) την κάνει για να να μην μπορεί κανείς να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τους ανεμβολίαστους και να ακούει μόνο την αισχρή προπαγάνδα από τα Πετσο-ταϊσμένα κανάλια.

Παρόλα αυτά η Αλήθεια εμφανίζεται, αν κανείς αναλύσει προσεκτικά τα αποτελέσματα και μετά βάλει το μυαλό του να δουλέψει.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2η

Οπως φαίνεται καθαρά στον ΠΙΝΑΚΑ 2, ο συνολικός αριθμός των διασωληνώσεων από την αρχή του έτους ως σήμερα συνεχώς μειώνεται φτάνοντας σχεδόν στο μισό.

Από 642 διασωληνωμένους στις 4 Ιανουαρίου, έχουμε φτάσει σε μόλις 351 προχτές.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 3η

Παρά την σοβαρή αυτή μείωση του συνολικού αριθμού των διασωληνωμένων, οι τριπλο-εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν κιόλας κατά 50%,

Από 97 που ήταν στην αρχή του έτους σε 146 προχτές!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 4η

Αρα η μεγάλη μείωση του συνολικού αριθμού διασωληνώσεων οφείλεται στην τεράστια μείωση των ανεμβολίαστων και μερικώς εμβολιασμένων, που από 545 στην αρχή τους έτους έπεσαν σταδιακά σε μόλις 205 προχτές!

Μιλούμε δηλαδή για μείωση κατά 62% και έτσι έχουν φτάσει περίπου το 1/3 από ότι στις ήταν αρχές του έτους!!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 5η

Ολες οι πιο πάνω αναφερθείσες διαπιστώσεις, αν τις δούμε σαν ποσοστά επί τοις εκατό (ΠΙΝΑΚΑΣ 1) είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές:

– Οι τριπλο-εμβολιασμένοι που στις αρχές του έτους αποτελούσαν μόλις το 15% των διασωληνωμένων, έχουν σχεδόν τριπλασιάσει το ποσοστό τους και τώρα πια αποτελούν το 41,6%.

– Οι ανεμβολίαστοι και οι μερικώς εμβολιασμένοι (μονο-δοσίτες, ληγμένοι διπλο-δοσίτες κλπ) από 85% στην αρχή του έτους έχουν πέσει πια στο 58%.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1

Φαίνεται ανάγλυφα ότι οι διασωληνώσεις των τριπλο-εμβολιασμένων έχουν πάρει τον ανήφορο από την αρχή του έτους ως τώρα!
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2

Φαίνεται η αντίστοιχη πτώση στις διασωληνώσεις των ανεμβολίαστων + μερικώς εμβολιασμένων!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Αλήθεια δεν μπόρεσε να κρυφτεί εντελώς!
Μάλλον, δεν μπορεί ΚΑΘΟΛΟΥ να κρυφτεί…

Τα αποτελέσματα στατιστικών από Δανία και Γερμανία, που είχα αναλύσει στις αρχές του έτους και που έδειχναν ότι η “Ο” δείχνει μια… σκανδαλώδη προτίμηση στους εμβολιασμένους, τώρα επιβεβαιώνονται και με ελληνικά επίσημα στοιχεία!

Το επιβεβαιώνουν 2 γεγονότα:

1) Η τεράστια αύξηση του αριθμού και ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των τριπλο-εμβολιασμένων που διασωληνώνονται (και μάλιστα εν μέσω γενικής μείωσης των διασωληνώσεων…)

2) Η μεγάλη μείωση των διασωληνώσεων σε ανεμβολίαστους και ατελώς εμβολιασμένους, που παρόλο το γεγονός ότι τους τσουβάλιασαν όλους μαζί, για να κρύψουν την Αλήθεια, είναι ΣΑΦΕΣ ότι η μείωση αυτή προέρχεται ΜΟΝΟ από τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.
Αφού ακόμη και το ίδιο το Σύστημα (κυβέρνηση, Μπουρλά, ακαταδίωκτοι και… μπιστήμονες του FB) έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι η μία δόση και οι δύο δόσεις ΔΕΝ προστατεύουν και υποτίθεται για αυτό πιέζουν τον κόσμο να κάνει και 3η δόση (και 4η και 5η και… έχει ο Θεός).

Επομένως τώρα δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι η τόσο μεγάλη μείωση διασωληνώσεων της κοινής δεξαμενής ανεμβολίαστων και ατελώς εμβολιασμένων προέρχεται από τους ατελώς εμβολιασμένους, γιατί αυτό θα οδηγούσε στο παράλογο συμπέρασμα ότι ο ατελής εμβολιασμός προφυλάσσει καλύτερα από τον τριπλό!!!

Εδώ τώρα αποδεικνύεται ότι ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ προφυλάσσει από βαριά νόσηση!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ολο αυτό είναι μόνο Η ΜΙΑ ΟΨΗ του νομίσματος!
Η άλλη όψη είναι το τι προκαλεί ο “εμβολιασμός” με αυτά τα σκευάσματα σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ του πληθυσμού…
Αυτά, επειδή η Ελλάδα τα αποκρύπτει επιμελώς, θα καταφύγουμε στα αποτελέσματα των Αγγλων, που είναι πιο… μαρτυριάρηδες.

Εχω πια ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρου του 2021 για την Αγγλία και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!
Μία από τις επόμενες μέρες (μάλλον αυτήν την Κυριακή) θα τα ανεβάσω εδώ, αλλά και στην ιστοσελίδα του synepeia.gr, καθώς και στις 2 ομάδες μας του FB, την “ΣΥΝΕΠΕΙΑ” και την “Covid-19 ανοικτή και διαφανής επιστήμη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.