ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Αρβανίτης: «Όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου δείχνει ότι δεν φοβούνται μην ξυπνήσεις»

Ο Κ.Αρβανίτης σχολιάζει δημοσίευμα με τίτλο: «Ασφαλής η μεταμόσχευση οργάνων από θνήσκοντες ασθενείς με Covid»

Κ.Αρβανίτης: «Όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου δείχνει ότι δεν φοβούνται μην ξυπνήσεις»

Μια νέα ανάρτηση με την οποία σχολιάζει με έρευνα η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «ασφαλής» η μεταμόσχευση οργάνων από θνήσκοντες ασθενείς κορωνοϊό έκανε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης. 

Ο Κ.Αρβανίτης το συγκρίνει με την οδηγία που υπάρχει για τους νεκρούς με κορωνοϊού, τους οποίους τους θάβουν με πρωτόκολλο ebola και τονίζει με ότι «όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου δείχνει ότι δεν φοβούνται μην ξυπνήσεις». 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΣΟΥ.

Οταν τον άνθρωπό σου, που πέθανε απλά “ΜΕ covid” σου τον παραδίδουν συσκευασμένο, μέσα σε διπλή πλαστική σακούλα και την οδηγία να τον θάψεις με πρωτόκολλο ebola, τυλίγοντας και το φέρετρο με σελοφάν, που το κατεβάζουν κάποιοι τύποι ντυμένοι αστροναύτες, σου έχουν πει ότι το κάνουν για την προφύλαξή σου!

Γιατί προφανώς ο νεκρός μπορεί να μεταδώσει αναπνευστική ίωση!

Δηλαδή την ώρα που μεταφέρεις τον πεθαμένο, μπορεί εκείνος να σου φταρνιστεί ή να σου βήξει επάνω σου και τότε την έβαψες!
Ακόμη και αν δεν σου βήξει, μπορεί οι ιοί που έχει μέσα του μπορεί να πάρουν φόρα και να πηδήξουν πάνω σου και να σου επιτεθούν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πνεύμα είναι ότι μέσα σε ένα πτώμα, υπάρχουν ιοί που παραμένουν… ζωντανοί και επικίνδυνοι!
______________________________________

ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΒΛΗΤΟ”;

Τώρα, αγαπητέ αψέκαστε καταναλωτή “επιστημονικού” σανού, έρχονται και σου λένε ότι τα εντόσθια του νεκρού με Covid είναι… αποστειρωμένα και κατάλληλα για μεταμόσχευση!

Αν σου έχουν μείνει έστω 5 εγκεφαλικά κύτταρα, που δεν σου τα έκαψαν οι Βασιλακόπουλοι, οι Τατιάνες και οι Παγώνες, κάθισε και σκέψου που στην ευχή κρύβει ο πεθαμένος τους ζωντανούς και επικίνδυνους αναπνευστικούς ιούς, αφού ο οργανισμός του είναι αποστειρωμένος και κάθε όργανό του μπορεί να μεταμοσχευθεί!

Μετά ΙΣΩΣ αντιληφθείς γιατί σου τον παραδίδουν “συσκευασμένο” και με την εντολή να ΜΗΝ γίνει νεκροτομή, όπου θα διαπιστώνονταν το ακριβές αίτιο θανάτου.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Οταν παρακολουθείς Πετσοταϊσμένα κανάλια, πίνε και λίγο νερό, γιατί ο σανός γρατζουνάει το φάρυγγα, όπως κατεβαίνει…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.