ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμπάκα: Καρφί 5 εκατοστών σφηνώθηκε στο κεφάλι άνδρα

Αν το καρφί βρισκόταν ελάχιστα χιλιοστά από το σημείο που σφηνώθηκε, θα ήταν πολύ επικίνδυνο

Καλαμπάκα: Καρφί 5 εκατοστών σφηνώθηκε στο κεφάλι άνδρα

Από θαύμα ζει ένας κάτοικος της Καλαμπάκας, καθώς βρέθηκε ξαφνικά με ένα καρφί 5 εκατοστών σφηνωμένο στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με το tameteora.gr, εκτός από το αρχικό τράνταγμα που ένιωσε κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε, ο άνδρας δεν ένιωσε πόνο, ούτε είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε το καρφί με επιτυχία.

Ο άνδρας αναρρώνει υπό την παρακολούθηση των γιατρών. Εκτιμάται ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του. Πρόκειται πραγματικά για ένα σπάνιο περιστατικό, καθώς αν το καρφί βρισκόταν ελάχιστα χιλιοστά από το σημείο που σφηνώθηκε, θα ήταν πολύ επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.