ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Είχαν χάσει το σπίτι τους στις πλημμύρες και φιλοξενούνταν σε συγγενικό τους πρόσωπο

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/2) σε δρόμο της Καρδίτσας, όταν μια 40χρονη γυναίκα, ενώ βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Ο σύζυγος της έντρομος προσπάθησε να της δώσει πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της οφείλεται ανακοπή καρδιάς, ενώ το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία και νεκροτομή.

Η καταγωγή της γυναίκας ήταν από την Γιάννουλη Λάρισας, διέμενε με τον σύζυγό της στον Πρόδρομο Καρδίτσας, ενώ δεν είχαν παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις πρόσφατες πλημμύρες, είχε πέσει το σπίτι τους και φιλοξενούνταν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.