ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καρκίνος: Αυτό είναι το μυστικό που θα σε σώσει από τον κίνδυνο εμφάνισής του

Είναι μία τροφή που αν την τρως από πολύ λίγο κάθε μέρα δεν πρόκειται να κινδυνεύσεις ποτέ

Καρκίνος: Αυτό είναι το μυστικό που θα σε σώσει από τον κίνδυνο εμφάνισής του

Ο καρκίνος είναι η μάστιγα του αιώνα μας, από τον οποίο κάθε χρόνο «χάνουν» πολλοί άνθρωποι την ζωή τους, ωστόσο εμείς οφείλουμε να ξέρουμε κάποια μυστικά που μπορούν να μας σώσουν από τον κίνδυνο εμφάνισής του.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ένας πολύ απλός τρόπος για να μην κινδυνέψεις ποτέ από καρκίνο είναι να κάνεις κάτι πολύ απλό. Τόσο απλό που θα σου φανεί πραγματικά αστείο.

Είναι μία τροφή που αν την τρως από πολύ λίγο κάθε μέρα δεν πρόκειται να κινδυνεύσεις ποτέ από την επάρατη νόσο.

Εμείς ανακαλύψαμε ποια είναι αυτή η τροφή και σας την παρουσιάζουμε εδώ για να την βάλετε κι εσείς μέσα στην καθημερινή σας διατροφή. Καλό είναι να σας γίνει συνήθεια.

Πρέπει να τρως τρία αμύγδαλα την ημέρα. Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα ενώ περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά μιας ισορροπημένης διατροφής: υδατάνθρακες, λιπαρά και πρωτεΐνη

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε που συμβάλει στην πρόληψη του οξειδωτικού στρες στα κύτταρα.

Το οξειδωτικό στρες βλάπτει τα μόρια των κυττάρων, οδηγώντας σταδιακά σε γήρανση και ασθένειες όπως καρκίνο. Τα αντιοξειδωτικά όμως των αμυγδάλων και άλλων τροφίμων προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες από τις αλλοιώσεις που προκαλεί το οξειδωτικό στρες με αποτέλεσμα να “θωρακίζουν” τον οργανισμό απέναντι στον καρκίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.