ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθηγητής Πνευμονολογίας: «Έπρεπε ήδη να έχουν καταργηθεί τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid»

«Τα πιστοποιητικά δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό και τη νόσηση»

Καθηγητής Πνευμονολογίας: «Έπρεπε ήδη να έχουν καταργηθεί τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid»

Απολύτως σύμφωνος με την κατάργηση από το Μάιο των περισσότερων μέτρων για την προστασία από το κορωνοϊό εμφανίζεται  ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.

Μάλιστα, ο ίδιος σημειώνει ότι θα έπρεπε να προχωρούσαμε νωρίτερα σε κατάργησή τους, ακολουθώντας το παράδειγμα χωρών της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, όπου ο καιρός είναι πολύ χειρότερος από το δικό μας.

Παράλληλα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποκλείει το ενδεχόμενο τα προς κατάργηση μέτρα να επιστρέψουν μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, τονίζει ότι από το φθινόπωρο, όταν ενδεχομένως χειροτερέψουν σε σχέση με τώρα τα υγειονομικά δεδομένα, θα πρέπει να επιστρέψουν οι μάσκες μαζί με τους εσωτερικούς χώρους, ακόμα και στα μπαράκια όπου ο συγχρωτισμός είναι πολύ έντονος.

«Η κατάργηση των περισσότερων μέτρων αποτελεί μία άριστη απόφαση. Θα έπρεπε εδώ  και καρό να είχαμε προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση. Στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, όπου ο καιρός είναι χειρότερος σε σχέση με το δικό μας, προχώρησαν νωρίτερα σε άρση μέτρων, κάποιες χώρες ακόμα και από τον περασμένο Ιανουάριο. Μπορεί να είδαν αυτές οι χώρες μία αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλευομένων, ωστόσο, η αύξηση ήταν περιορισμένης έκτασης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πιστοποιητικά δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό και τη νόσηση αλλά πολύ ορθώς τα καταργούμε», τονίζει ο κ. Γουργουλιάνης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.