Κορωνοϊός: Δικαστήριο στην Ιταλία αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων mRNA για το αν είναι «επιβλαβή»

Η ανάλυση του εμβολίου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο

Κορωνοϊός: Δικαστήριο στην Ιταλία αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων mRNA για το αν είναι «επιβλαβή»

Μετά την έκρηξη αιφνίδιων θανάτων από τα πειραματικά σκευάσματα κατά του Covid-19 και τις παρενέργειες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, για πρώτη φορά δικαστήριο στο Πέζαρο της Ιταλίας αποφάσισε ότι το περιεχόμενο των εμβολίων mRNA πρέπει να διερευνηθεί εργαστηριακά.

Η απόφαση έρχεται με αφορμή έναν 50χρονο άνδρα που έχει ήδη προσβληθεί από τον Covid και δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη Covid, ο άνδρας τέθηκε σε αναστολή λόγω της «μη συμμόρφωσής» του αφού αρνήθηκε να κάνει την ένεση.

Το δικαστήριο του Πέζαρο αποδέχτηκε το αίτημα της δικηγόρου του άνδρα, Νικολέτα Μοράντε, η οποία είχε ζητήσει από τον δικαστή μια εργαστηριακή ανάλυση του περιεχομένου του «εμβολίου» της Pfizer και της Moderna για τον Covid και των επιπτώσεών του σε έναν ασθενή που έχει αναρρώσει από τη μόλυνση και εάν είναι επιβλαβής γενικά για την υγεία των ανθρώπων.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος του 50χρονου:

«Το πρώτο ερώτημα είναι εάν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ταιριάζει σε ασθενείς που έχουν αναρρώσει από τον Covid. Αρχικά, λοιπόν, πρέπει να ρωτήσουμε τους ειδικούς μάρτυρες εάν ο εμβολιασμός εκείνων που έχουν αναρρώσει είναι κατάλληλη ιατρική πρακτική.

Το δεύτερο ερώτημα βασίζεται στην έρευνα του πελάτη μου σχετικά με έκδοχα μη ανθρώπινης χρήσης που περιέχονται στο εμβόλιο.

Επιπλέον, βάσει ενός φακέλου που είχαμε ήδη ετοιμάσει και της τεχνικής συμβούλου του Δρ. Ansovini, ζητήσαμε να μάθουμε πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA, καθώς εδώ ασχολούμαστε αποκλειστικά με εμβόλια mRNA και ερευνούμε εάν τα εμβόλια mRNA ή τα ένζυμα που περιέχονται σε εμβόλια mRNA μπορούν να είναι επιβλαβής για την υγεία μας. Εξ ου και το αίτημα για τεχνική αξιολόγηση.

Ας υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν υπάρχει και το ιδιόρρυθμο ζήτημα της συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης. Το έντυπο συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης που η ASL [Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας] του Marche ζητά από τους ανθρώπους να υπογράψουν, ακόμη και σε περιπτώσεις υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι κάτι που συνήθως ισχύει για τις συμβάσεις. Διότι συνήθως ορίζει τους όρους της σύμβασης.

Έτσι, η εφαρμογή της ενημερωμένης συγκατάθεσης σε μια περίπτωση υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι μια μεγάλη αντίφαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποβάλαμε αίτημα για παροχή τεχνικής συμβουλής που ορίστηκε από το δικαστήριο. Και επειδή πρόκειται για ένα νομικό ζήτημα, θα ζητήσουμε από τον δικαστή να το διαπιστώσει και αυτό.

Θέλουμε το δικαστήριο να εξετάσει λεπτομερώς το έντυπο συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης, το οποίο πρέπει να υπογράφεται ακόμη και σε περιπτώσεις υποχρεωτικού εμβολιασμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την δικηγόρο του άνδρα Νικολέτα Μοράντε, η ανάλυση του εμβολίου κατά του Covid θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.